Katai već dao ocenu - čista ''desetka''!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 16.07.2020.
20:56
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Aleksandar Katai danas je imao povratnički debi u crveno-belom dresu i dao značajan doprinos pobedi nad IMT-om.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Aleksandar Katai biće veliko pojačanje za Crvenu zvezdu u nastupajućoj sezoni, a to je danas i nagovestio igrom u drugom poluvremenu pripremnog meča sa IMT-om, koji je Zvezda dobila sa 2:0.

Oba gola postignuta su u drugom delu igre, kada je Katai bio na terenu i kada je pravio dosta problema odbrani rivala.

Posle meča nije krio oduševljenje.

''Fenomenalan je osećaj ponovo obući Zvezdin dres. Iako je pripremna utakmica, naporno smo radili prethodnih dana. Prelepo je bilo ponovo igrati za Crvenu zvezdu. Pripreme su u toku, noge su teške, pored toga teren nije bio idealan, ali to ne sme da bude izgovor. Siguran sam da će naša igra po završetku priprema izgledati znatno bolje'', naglasio je Katai, a prenosi Zvezdin klupski sajt.

Kada je u pitanju dosadašnji tok priprema, Katai je već dao svoju ocenu, onu najvišu.

''Sjajno radimo na pripremema, svaki igrač ulaže maksimalan napor da se pokaže, međutim na treneru je da priča o našem zalaganju. Pripreme su za desetku, za sada sve prolazi u najboljem redu'', objasnio je Katai.
-
baner 9
-
Trener Dejan Stanković uveliko već ukazuje šansu i najtalentovanijim omladincima, jedan od njih Andrija Radulović se danas upisao i u strelce.

''Izuzeteno mi je drago što mladi igrači pokazuju kvalitet. Trudimo se da im pomognemo kako savetima, tako i samom podrškom nas starijih igrača. Sjajni su momci i siguran sam da ih očekuje blistava karijera.

Podrška je uzajmna, usled cele situacije sa korona virusom jedni druge bodrimo što je i najbitnije za atmosferu u jednom timu. Okrećemo se nastavku priprema i sa nestrpljenjem iščekujemo početak sezone u kojoj ćemo pokušati da ostvarimo velike uspehe'', zaključio je Katai.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke