Ko će na klupu Srbije ako Piksi odbije? Bata Đora zna!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 28.01.2021.
08:10
Izvor: Sportske.net

Ako neko zna, onda je to on...

© Pedja Milosavljevic ® 2006
© Pedja Milosavljevic ® 2006

Povezane vesti

Odavno je poznato - Srbija čeka Piksija.

Glavni kandidat za upražnjenu klupu jeste legendarni Dragan Stojković, ali FSS ima spremnu zamenu i to u vidu Sava Miloševića, tvrdi Milovan Đorić.

"Istina je da je trenutno u fokusu Dragan Stojković Piksi i da se s njim pregovara, ali je posao oko postavljenja selektora daleko od realizacije. Morao bi da se odrekne kineskih miliona kako bi preuzeo reprezentaciju, a nisam siguran da će se to desiti. Pričao sa s njim nedavno i nisam baš optimista po tom pitanju", kazao je popularni Bata Đora u intervjuu za Alo.

"Pričalo se o Rajevcu, Grofu Božoviću, ali se došlo do dva kandidata. Ako Stojković kaže 'ne', selektor će gotovo sigurno biti Savo Milošević. On je od početka potrege za naslednikom Ljubiše Tumbakovića važio za ozbiljnog kandidata i s njim se razgovaralo. Milojević jeste bio kandidat, mnogo se pričalo o njemu,  međutim, dokazao se u Saudijskoj Arabiji, zaređao je dobre rezultate s klubom. Trenutno se bori za šampionsku titulu, jasno je da ga Al Ahli neće pustiti", otkriva Milovan Đorić.

Srbija će svoju prvu takmičarsku utakmicu odigrati 24. marta u Beogradu protiv Republike Irske u sklopu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Kataru.

"Nije problem što još nismo dobili selektora, ali bi svakako trebalo što pre da se okonča njegov izbor. Verujem da ćemo u miru dočekati početak kvalifikacionog ciklusa", dodao je Đorić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke