Ko je 'glavna zver' srpskoga fudbala?

Autor: Miloš Marković
sreda 31.12.2014.
11:52
Izvor: Sportske.net

Da li je to čovek koji je prvi na udaru javnosti, predsednik kuće fudbala Tomislav Karadžić, ili neko drugi?

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Nova godina pravo je vreme za sumiranje utisaka i u srpskome fudbalu.

U jednom opširnom i zanimljivom intervjuu koji je dao za 'Novosti', Tomislav Karažić je bez ustezanja govorio o stanju u srpskom fudbalu, o domaćoj ligi, o reprezentaciji, o sebi...

Jedan detalj koji se izdvojio tiče se toga ko u stvari vuče konce u srpskom fudbalu.

Iako je uvek prvi na udaru javnosti, Tomislav Karadžić ističe da javnost ima pogrešan stav i mišljenje. Štaviše, dodaje da sve uvreženije mišljenje o moći Zvezdana Terzića kao ličnosti koja je isplivala u prvi plan, takođe nije tačno.

Dakle, ko je 'zver'?

"Zvezdan Terzić je za mene samo jedan od 16 generalnih sekretara srpskih klubova u Superligi. Ubeđen sam da on nema moć kakvu ima Slaviša Kokeza, koji je trenutno glavna 'zver' u srpskom fudbalu.", rekao je Tomislav Karadžić.

Svoje mišljenje o politici i sportu je jasno izneo.

"Politika i političari se previše mešaju u rad Fudbalskog saveza Srbije."
, smatra Karadžić, napominje da taj stav ne krije.

"Za mene je dovoljno da Platini i UEFA to znaju i dovoljno dobro vide sve. Videćemo možda uskoro i njihovu reakciju na to.", rekao je Karažić.

Predsednika i Premijera Srbije to toliko i ne zanima, tvrdi Tole.

"Mnogo veći problem je što je osnovno zanimanje onih oko njih da sebe zovu njihovim prijateljima. To su isti oni ljudi koji, najblaže rečeno, utiču na delegate različitih fudbalskih organizacija u Srbiji. Glavna stvar u fudbalskoj Srbiji danas je kako što više napasti Toleta Karadžića. Pa, šta će oni kada ja odem sa mesta predsednika, koga će onda da napadaju?", rekao je Karadžić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 31.12.2014
13:11

Najvece zveri su uvek bili politicari, oni su glavni. Posle njih idu Kokeza, Terzic i ostali, a ti, ti si niko, ti si samo obicni Terzicev kucni prijatelj i zato moras da odes.nnTOLE ODLAZI !