Ko je kriv za poraz u Lučanima? Čelnici Partizana nemaju dilemu!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 21.10.2019.
09:08
Izvor: Sportske.net, informer

"Crno-bele" u četvrtak čeka veliki izazov u Ligi Evrope.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Partizan je proteklog vikenda poražen u Lučanima od Mladosti rezultatom 1:0 i tako se dodatno udaljio od Crvene zvezde za kojom zaostaje sedam bodova.

Predsednik "crno-belih" Milorad Vučelić smatra da je odgovornost za to najviše na igračima.

"Rezultat je loš i zabrinjavajuć, ali igrači su najodgovorniji. Isto kao što su samo oni zaslužni kada se pobedi. Mnogo je faktora koji su uticali na loš rezultat. Recimo premor zbog nastupa za reprezentaciju, pa su neki igrači došli dan ili noć pre utakmice u Lučanima. Drugi razlozi poraza su, naravno, slaba igra i loša realizacija. Ipak, titula nikada nije izgubljena, jer ima još da se igra, a prvenstvo će dugo trajati", istakao je prvi čovek kluba iz Humske u izjavi za Informer.

"Kada se nekim drugim klubovima sviraju nepostojeći penali, to može možda da utiče na psihu igrača Partizana, ali krivac za poraz nije. Krivca ne smemo tražiti van svojih redova, poraz je samo naš problem. Nepravde utiču na igrače jer prate društvene mreže i sve što se dešava i to njima deluje kao organizovana nepravda. Ali ponavljam, to nije opravdanje. Moramo da gledamo u svoje dvorište, pogotovo jer je protiv Mladosti suđenje bilo korektno", zaključuje Vučelić.

U sličnom tonu se oglasio i generalni direktor Partizan Miloš Vazura.

"Nedopustivo je da izgubimo utakmicu protiv Lučana. Ekipa mora da shvati da nemamo pravo na kiks. Imamo možda i najbolji tim u Srbiji, a onda momci izgube na onakav način. Ne daju gol iz 15 prilika, a prime iz jednog šuta. Da li je titula izgubljena zavisi i od toga da li će se i ubuduće svirati penali van šesnaesterca. Ako se bude gledao samo fudbal, onda nije izgubljena. Sve to utiče na psihu naših igrača, jer, logično, pratimo rezultate najvećeg rivala Zvezde i kada vide nepostojeće penale, gube energiju i nadu. Ali svakako to nije alibi i pozabavićemo se sobom", zaključio je on za isti list.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Deki.Stankovic.5
Monday, 21.10.2019
17:29

A u glavi samo Crvena Zvezda!!!

avatar
jv
Monday, 21.10.2019
13:40

Ovaj nije oštećen?! Nemoguće.

avatar
SvetskiSampion
Monday, 21.10.2019
13:39

Ma najjaci ste . Umorili se reprezentativci ;)

avatar
dr Milojević
Monday, 21.10.2019
12:12

Pevate bojama ....... nemate srca ni obraza !!!!

avatar
Pipo Inzagi
Monday, 21.10.2019
11:55

Jedan penal je bio van 16 m(Inđija) ali navika je čudo,laže se bez imalo srama i sve vreme se priča o penalima,ne o penalu nego o penalima van 16 m,ali to je nešto na šta smo navikli pa ih više niko i ne uzima za ozbiljno,sem onih 45 frakcija na tribinama,ne na jednoj tribini nego tribinama.

avatar
vladimir djordjevic
Monday, 21.10.2019
11:41

Koliko ste jadni eeeeej. Nepostojeci penal vas uzdrmao i niste pobedili. Sta sve necu cuti

avatar
Superliga
Monday, 21.10.2019
10:05

Zvezda im kriva za poraz.... Xxaxxaxax.... Koliko jadno da nema dalje..... Najbolji tim u srbiji hahahhaha.... Lobotomija

avatar
Slavko Knezevic
Monday, 21.10.2019
10:05

Sami su se javili.Nema spica ,ove treba najuriti motkama iz Partizana.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 21.10.2019
09:43

Zvezdanaesterac je nastao pod Toletom, tada je zvezda dobijala po 4-5 zvezdanaesterca za celu sezonu pa joj je to bilo nedovoljno skine Partizana s trona kome je tada suđeno po 2 do 5 penala u celom prvenstvu, a onda je sve uznapredovalo pa zvezda dobija 4 zvezdanaesrerca u 3 kola: Inđije, Napredak, rad i pride daje još 2 neregularan gola u tim utakmicama i još joj ne budu pokazana 3 crvena u samo te tri utakmice i još je prvi gol radu kome štoper rada aplaudira, a sudije kradu Partizanu bodove poput protiv Napretka i voždovca. Kako sada stvaei stoje ako na kraju bude razlika 14 ili manje bodova u korist zvezde onda je titula ukradena, a ako se pogleda kako zvezda pobeđuje ostale onda zvezda ne zaslužuje ni 16.mesto u ligi jer zaslužuje da bude izbačena.

avatar
Markic85
Monday, 21.10.2019
09:39

Kao klinci mi deluju ovi sto vode klub... kako dopustaju taj nivo sebi... .

avatar
Südkurve München
Monday, 21.10.2019
09:20

A nepostojeci penali za Partizan, ne svirati penal za Partizanove protivnike, sirenje nogu igraca protivnika i vi zabijete gol, vi odlucujete je l' penal ili ne, setite se vi svega kako je bilo nama, kako je bilo Vojvodini pre par godina. Setite se, pa onda komentarisite. Karma is the bi*ch

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Monday, 21.10.2019
10:01

Dosta više s tim lažima, krali ste i s Toletom i vi i vaša vojvodina još vam je nameštao licence da ne igrate 3.ligu i doveo ceo srpski fudbal pred izbacivanje iz Evrope. Postoje snimci i dokazi za to. Pa vama smeta što je pomoćni sudija signalizirao glavnom čist penal za Partizan pa ste izmislili da ga je dosudio igrač Partizana, a karma će biti kada se zvezda ugasi i nikako drugačije!

avatar
Südkurve München
Tuesday, 22.10.2019
14:08

Karma is the bi*ch lipi moj. Bil si dite tih godina, mozda se tek i rodil, pa ne znaš kaj je sve vama svirano proteklih godina, pa i decenija. Na kakav ste način u bivšoj drzavi osvajali trofeje.