Ko prenosi Tirana - Zvezda? Sad je sve kako treba!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 24.08.2020.
16:47
Izvor: Sportske.net

Napravljena promena u programskoj šemi, navijači Crvene zvezde ipak ne moraju da brinu.

Screenshot
Screenshot

Povezane vesti

Tokom vikenda bilo je neizvesnosti da li će RTS direktno prenositi utakmicu iz Tirane u utorak od 20 časova, s obzirom da su ranije najavljeni TV prenosi mečeva Partizan - RFS (četvrtak od 21h, RTS1) i Petrokub - TSC (četvrtak, 20h, RTS2), a da su u terminu odigravanja Zvezdine utakmice bile predviđene epizode serija ''Selo gori, a baba se češlja'' i ''Nemanjići''.

Međutim, danas je došlo do promene u programskoj šemi RTS-a, pomenutih epizoda u utorak neće biti, a termin je na RTS 1 zauzela utakmica Tirana - Crvena zvezda, s početkom u utorak od 19 časova i 55 minuta.

Po završetku utakmice predviđen je i petnaestominutni program iz studija.

Ono što je još tokom prošle nedelje bilo poznato, to je da će utakmicu Tirana - Crvena zvezda prenositi i TV Arena Sport 1, pa navijači Crvene zvezde i ovoga puta mogu da biraju i televiziju i komentatore.

Razloga za brigu više nema, ko god želi, moći će sutra od 20 časova da prati Zvezdinu borbu za plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Tuesday, 25.08.2020
02:31

Hahaha, RTS ce da prenosi Zvezdine i Partizanove utakmice, utakmice reprezentacije nece, njih nam prenose stranci! Dobra neka drzavna TV?

avatar
Piksi G00L iz korner
Monday, 24.08.2020
21:46

Napokon da je nekom iz RTS-a doslo iz dupeta u glavu.