Ko se to mešao u rad Partizanove uprave?

Autor: Darko Mitrović
subota 12.12.2015.
21:51
Izvor: Sportske.net, informer.rs

Predsednik Partizana u ostavci Zoran Popović priznao je da nije ispunio ciljeve koje je zacrtao pre godinu dana, ali je posle ostavke najavio neke veoma interesantne informacije koje će biti iznete na Skupštini narednog meseca.

partizan.rs
partizan.rs

Povezane vesti

Šokantni poraz od Augsburga označio je i početak priprema za novu izbornu Skupštinu Partizana, s obzirom da je aktuelni Upravni odbor kluba iz Humske nekoliko sati posle meča sa Nemcima odlučio da kolektivno podnese ostavku.

Skupština kluba treba da bude održana u narednih 30 dana, a posle eliminacije sa evropske scene, odlazeći predsednik Partizana Zoran Popović je u izjavi za ''Informer'' istakao da će u narednih mesec dana klub voditi zajedno sa generalnim direktorom Milošem Vazurom.

Međutim, Popović je tom prilikom nagovestio i da je u proteklom periodu bilo i spoljašnjih uticaja na rukovođenje klubom i da će se mnogo više o tome znati na predstojećoj Skupštini.

''Samo jednu stvar mogu da zamerim sebi, a to je što nisam sprečio da se u rad kluba i donošenje najvažnijih odluka mešaju pojedinci koji nisu u Partizanu. Ne želim sad da otkrijem imena, ali dođite na Skupštinu. Biće veoma, veoma interesantno i veoma važno za dalje funkcionisanje Partizana'',
objašnjava Popović.

On je dodao i da nije zadovoljan rezultatima trenera Ljubinka Drulovića, kao i da je on angažovan posle Milinkovićeve ostavke kao ''iznuđeno rešenje'', jer je u tom trenutku bio ''jedini stručnjak'' spreman da preuzme ekipu Partizana.

Drulovićev učinak na klupi Partizana je još jedan razlog za Popovićevu ostavku, iako predsednik crno-belih naglašava da aktuelnog šefa struke on nije birao.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Nikola Nikola
Sunday, 13.12.2015
13:29
avatar
Milos Kosta Kostic
Sunday, 13.12.2015
10:04

Prazne price, svi oni krenu da govore bez imena i onda se samo ucute kao da nikada nista nisu ni rekli. Dok ne iznesu konkretna imena ne padam na ovakve price

avatar
zlogi
Sunday, 13.12.2015
13:08

slazem se sa tobom, ali ko zna u kakve bi probleme upao ili kakvu opasnost bi doveo svoju porodicu, ako bi pricao....ako se neko mesao, taj neko je veoma mocan....seti se samo kako je Krstajic zeleo da iznese neke stvari, pa na kraju nista....nismo ni svesni sta se dogadja iza kulisa,m a o5 moze biti klasicno zamazivanje ociju... :/

avatar
Milos Kosta Kostic
Sunday, 13.12.2015
21:11

Da, ono je bilo sramno, oterase i njega i stanojevica bez razloga. Ma zato se ni jedan strani trener nije zadrzao ovde, pa i zenga sa zvezdom igrao lepo u evropi, uzeo duplu krunu, i umesto da pojacaju tim oni ga oteraju i rasprodaju sve

avatar
Teleoptik 162km
Sunday, 13.12.2015
09:38

Novak Nedic i Branislav Vucelic. Novak sastavlja ekipu . Treneri se nista ne pitaju. Objavite informaciju. Nije vise u tajnosti.

avatar
bataraka
Sunday, 13.12.2015
08:59

Prvo je čudo kako se svi sete ovakvih stvari tek onda kada ide loše i kada treba da daju ostavke.

avatar
Scepan Scekic
Sunday, 13.12.2015
02:55

Nego zasto ovaj u tandemu sa Vazurom da vode klub?Jel su podneli ostavke ili nisu?Ako jesu onda nema potrebe i razloga da ta dvojica unistitelja i dalje budu u klubu!Zasto Vazura da ostane u klubu,jel mu neko ostavio klub u nasledstvo mozda?Ne razumem.

avatar
mileta
Sunday, 13.12.2015
01:25

Onaj Popovicu ko te je i postavio da budes predsednik.Drzava bato drzava,

avatar
Sunday, 13.12.2015
01:23

Koja su ovi lakrdija, prvo oterao je Milinkovica jer nije imao rezultate na domacoj sceni, da bi rekao kako je Drulovic bio prinudno resenja, pa koliko pa su svi pricali kako se trener ne otpusta u sred sezone ako nemas adekvatnu zamenu, Pa Perez ne tera Beniteza, Glejzeri Luija a ovaj menja Milinkovia i onda kaze ok, aj da vidim ko ce biti sledeci trener, ups jedino Drulovic slobodan, ok aj njega kad nema nista drugo? Pa ko normalan tako radi? Djura pokrao pare i otisao kao najuspesnij predsednik kluba. Igraci sramotno protiv Auzburga izasli da idejom idemo da izgubimo 1-0 a moze i 2-0, pa ko tako radi i odnda se zali an neuspeh?

avatar
Lord of Nottingham
Sunday, 13.12.2015
00:37

Ma CIA, BIA, vanzemaljci...

avatar
Fair Play
Sunday, 13.12.2015
00:14

Ma ne moze se voditi ozbiljan klub bez gazde. Ovako predsednik, potpredsednik, direktor..svi oni misle da su glavni a bez straha da ce klub propasti kradu ili se hvataju nekog posla bez ikakvog predznanja ili jos gore lose prinauceni od svojih prethodnika. Dajte nam privatizaciju! A u Zvezdu i Partizan ubacite bivse asove..da vidite kako ce isti za 5-6 godina gledati u ledja novo osnovanim klubovima sirom Srbije. Pozz

avatar
bora majstor
Sunday, 13.12.2015
10:37

ma jeste to trebaju bivsi asovi ali malo njih hoce da podmetne ledja i ulozi novac , vecina njih gleda samo svoj interes e sad ko moze da nam kaze koji su ti koji bi podmetnuli ledja ugled i kapital a da ne vode racuna o svom interesu ?

avatar
bora majstor
Sunday, 13.12.2015
10:41

ima u ovoj njegovoj prici puno toga treba sacekati skupstinu da se cuje samo ako budu novinari smeli sve to da prenesu javnosti i ako on bude smeo sve reci .

avatar
degrobarizator
Saturday, 12.12.2015
23:47

CIA, snajka, CIA.

avatar
Stefan Lazović
Saturday, 12.12.2015
22:53

Misterijaaaaaa :D