Ko to kaže da je Milijaš spor?

Autor: Darko Mitrović
sreda 18.06.2014.
13:59
Izvor: Sportske.net, redstarbelgrade.info

Poznato je da odnedavno kapiten šampionske ekipe Crvene zvezde Nenad Milijaš radi sa našim legendarnim atletičarem Dragutinom Topićem, koji je izneo svoje prve utiske o toj saradnji.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Nenad Milijaš je u samoj završnici sezone sjajno odigrao i značajno doprineo osvajanju šampionske titule, a deo zasluga za njegove dobre partije svakako ide i Dragutinu Topiću, sa kojim je pre par meseci Zvezdin kapiten počeo i individualno da radi.

Po završetku sezone, Topić je za portal redstarbelgrade.info, izneo svoje prve utiske o Nenadu Milijašu. Za sada, utisci su sjajni.

''Upoznao sam mnogo vrhunskih sportista u karijeri i sigurno je da on spada u tu kategoriju. Možda je on ranije i imao nekih svojih padova, više mentalnog tipa. Poslednjih dva meseca sarađujemo zajedno i on sluša sve što mu kažem, naravno ne mogu mnogo da mu pomognem jer ne želim da radi nešto što se kosi sa onim što rade u fudbalskom klubu. On je sam insistirao na dodatnom radu i pozvao je mene da nešto promenimo'', objašnjava Topić.

Nije tajna da među srpskim ljubiteljima fudbala ima i dosta kritičara Milijaševih igara od njegovog povratka u Zvezdu, a Topić priznaje da ga takve priče nerviraju.

''Malo me stvarno nervira što se za njega stalno pričalo da je spor, a on igra na takvoj poziciji gde pre svega treba brzo da reaguje, da pošalje dobar pas. Ne može on da bude kao Roben, jer Milijaš je Milijaš i on nikad nije imao takve karakteristike.

Mislim da je jako lepo priveo sezonu kraju, čak na način na koji mislim da nije ni on sam očekivao. Drago mi je što sam imao nekih zasluga za to, mada pre svega najveće zasluge ima fudbalski klub sa kojim je radio'',
dodao je Topić, uz pohvalu Milijašu što je u zrelim igračkim godinama odlučio da nešto promeni u svom radu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke