Koga će Milojević danas poslati na teren?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 25.10.2017.
12:32
Izvor: Sportske.net

Reklo bi se da se trener Crvene zvezde nalazi u najvećim problemima od početka sezone.

Beta/Branislav Božić/Mo
Beta/Branislav Božić/Mo

Povezane vesti

Kadrovski problemi zahvatili su ekipu Crvene zvezde pred današnji duel sa subotičkim Spartakom i pravo je pitanje koga će trener Vladan Milojević poslati na teren.

Strateg crveno-belih rekao je na jučerašnjoj konferenciji za novinare kako će morati da preuzme rizik i neke igrače koje je želeo da odmori ponovo baciti u vatru.

Kada se pogleda ko se sve žali na probleme sa povredama jasno je da ni sam Milojević ne zna koji tim će danas suprotstaviti najprijatnijem iznenađenju jesenjeg dela sezone.

Vujadin Savić će zbog povrede mišića u meču sa Arsenalom sigurno propustiti današnju utakmicu, isto važi i za Brazilca Rikardinja Mendeša koji je povredio skočni zglob u susretu sa Mačvom. Ne treba zaboraviti ni Branka Jovičića koji je na dužoj pauzi posle povrede stopala.

Pored navedene dvojice na povrede se žale Gelor Kanga, Ročmond Boaći, Damjan Le Talek, Nenad Krstičić, Srđan Babić i Nemanja Radonjić. Abraham Frimpong i Nemanja Milić ponovo treniraju sa ekipom ali nije izvesno da će biti u protokolu za današnji meč.

Zbog svega rečenog biće jako zanimljivo videti kojih startnih jedanaest će Vladan Milojević izvesti na teren u duelu sa Spartakom koji počinje u 18 časova.

Direktan prenos obezbeđen je na televiziji Arena Sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Che Wolfasin
Wednesday, 25.10.2017
13:33

Dobro pa i Milijaš i Borjan nisu povređeni. Ovako će imati ko da brani i da preti iz prekida.