Kojih 13 pobeda očekuje Miloš Milojević? Ovo je Zvezdin raspored do Mundijala!

Autor: Darko Mitrović
utorak 20.09.2022.
21:00
Izvor: Sportske.net

Novi Zvezdin trener postavio maksimalan cilj.

2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©
2022 Srdjan Stevanovic/Starsport.rs ©

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde su na liderskoj poziciji dočekali aktuelnu prvenstvenu pauzu posle pobede nad Napretkom na ''Rajku Mitiću'' rezultatom 1:0.

Ovo je treća pobeda crveno-belih pod vođstvom trenera Miloša Milojevića koji je posle trijumfa nad Kruševljanima najavio još 13 pobeda u 13 utakmica do početka Mundijala u Kataru.

Naravno, odmah se postavlja pitanje kojih 13 utakmica će Zvezda odigrati u tom periodu, ko će joj biti rivali, da bi se stekla jasnija slika da li je ova Milojevićeva ambicija realna.

Zvezdu 1. oktobra očekuje gostovanje u Novom Sadu, gde će je dočekati Mladost GAT pod vođstvom novog trenera Ljubomira Ristovskog. 

Šest dana kasnije šampion Srbije će dočekati Ferencvaroš u pokušaju da se izbori za prve bodove u grupnoj fazi Lige Evrope, a zatim na ''Marakanu'' stiže subotički Spartak u 14. kolu Super lige.

Četvrta utakmica u ovom nizu je gostovanje Ferencvarošu 1. oktobra, a zatim slede dva prvenstvena gostovanja protiv Radničkog u Kragujevcu i Radničkog u Nišu. Priliku za revanš Trabzonu Zvezda će imati 27. oktobra na ''Marakani'', a tri dana kasnije je gostovanje Kolubari u Lazarevcu.

Prvi meč u novembru biće gostovanje Monaku, a 6. novembra na ''Marakanu'' stiže lučanska Mladost. Sedam dana kasnije je gostovanje Radniku u Surdulici posle čega sledi duga zimska pauza zbog Mundijala.

Ako izbrojimo sve ove mečeve, dolazimo do brojke od 11 utakmica, pa se postavlja pitanje gde su još dve.

Zvezda je zbog obaveza u Evropi odložila mečeve sa Čukaričkim i Vojvodinom, obe u gostima, i tek treba da se pronađu odgovarajući termini za ova dva susreta, a juče je obavljen žreb i za šesnaestinu finala Kupa Srbije gde će Zvezda gostovati Mačvi u Šapcu. Verovatno će jedna od ovih utakmica biti pomerena za zimu, pa odatle priča o 13 mečeva do Mundijala.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke