Kokeza nije zadovoljan, hoće pobede!

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 19.09.2016.
09:56
Izvor: Sportske.net, kurir.rs

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza priznao je da nije zadovoljan rezultatom našeg nacionalnog tima na startu kvalifikacija za Mondijal u Rusiji.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Reprezentacija Srbije osvojila je samo bod u duelu sa Irskom na ''Marakani'', u prvom kolu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo, pa će u predstojećim oktobarskim mečevima sa Moldavijom i Austrijom morati da popravi učinak ako ne želi da već u uvodnom delu kvalifikacija bude otpisana iz trke za mesto na Mondijalu.

Na meč sa Irskom i ''mršavih'' 2:2 osvrnuo se i predsednik FSS-a Slaviša Kokeza, koji u intervjuu za ''Kurir'' ne krije da nije zadovoljan ovakvim epilogom.

''Ovo je više pitanje za ljude koji su odgovorni za struku, za sportski sektor Fudbalskog saveza Srbije, Gorana Bunjevčevića i Savu Miloševića.

Oni su ti koji ocenjuju rad selektora i stručnog štaba. A da li sam zadovoljan rezultatom? Prirodno je da nisam. Srbija uvek mora da igra na tri boda i pobedu''
, poručio je Kokeza.

Ipak, ono što ga raduje jeste da je novi slektor Slavuljub Muslin ipak uspeo da napravi korak napred u odnosu na igre i ponašanje reprezentativaca u prethodnom periodu.

''Apsolutno, nemam dilemu. Raduje me i da je javnost prepoznala htenje, volju, zalaganje i pravi odnos igrača prema nacionalnom dresu.

Prihvatili su zahteve selektora, sve je na mnogo višem nivou, a to se moglo videti svakog dana i u svakom trenutku rada i boravka u Sportskom centru u Staroj Pazovi'',
naglašava Kokeza.

Kada je njegov posao u pitanju, Kokeza ističe da će učiniti sve da se realizuju kapitalni projekti poput izgradnje Nacionalnog stadiona i Administrativnog centra FSS, ali i što većeg broja terena sa veštačkom travom širom Srbije.

''Učiniću sve da ostvarim san mnogih generacija'', jasan je Kokeza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
McMilan
Monday, 19.09.2016
23:40

ako ti Bunjevcevic ocenjuje rad, pa on kad je bio sportski direktor Zvezde za jedan prelazni rok doveo 35 igraca i ni jednog nije pogodio, ja msm da je on jedini SD koji je losiji od Ivice Ilijeva, jaukali ste da smenite Tola Karadzica i smenili ste, sto niste isli do kraja i rekonstruisali ceo FSS, pa onda redom preko regija do opstinskih saveza, nego ste samo promenili Tola, a sve je ostalo isto. Nema od nas nista, kod nas fudbal od opstinskih liga do super lige je namesten, a ekipe sastvaljaju menadzeri i narko dileri, to cela Srbija zna, samo izvrsna vlast ne zna kaze nema dokaza, nema od Srpskog fudbala nista nazalost, u celoj drzavi sistem vrednosti ne postoji.

avatar
Povratak kralja 4 2
Monday, 19.09.2016
20:07

Sad se setio da hoće pobede, sad kad je zvezda izgubila u srpskom fudbalu, sad se setio da smanjuje broj stranaca, sad kad su zvezdini stranci bili pojedeni u derbiju od Partizanovih :D