Kolarov o blamaži Srbije: ''Najlakše je komentarisati sa strane...''

Autor: Darko Mitrović
nedelja 16.11.2014.
17:18
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Aleksandar Kolarov zbog povrede nije bio u sastavu Srbije u duelu protiv Danske, ali ne želi da previše kritkuje svoje reprezentativne drugove posle onoga što (ni)su pokazali u Humskoj.

Beta/AP Photo/Darko Vojinovic
Beta/AP Photo/Darko Vojinovic

Povezane vesti

Naš nacionalni tim nam je u petak priredio jedno od najvećih razočaranja poslednjih godina, možda i decenija, ne zbog samog poraza, već zbog prikazane igre i načina na koji je došlo do tog neuspeha.

Očekivali smo da na delu vidimo najbolje predstavnike naše zemlje, koji blistaju u svojim klubovima širom Evrope, a oni su nam se predstavili poput grupe nekakvih rekreativaca koji su izašli na teren da ''ubiju vreme''.

Posle ovog poraza, a uz kiks u Jermeniji i poznata dešavanja na utakmici sa Albanijom, mnogi su već sada otpisali ''Orlove'' iz trke za plasman na Evropsko prvenstvo u Francuskoj.

Ipak, zamenik kapitena ovog tima Aleksandar Kolarov ponovo ima drugačije mišljenje od većine ovdašnjih ljubitelja fudbala.

On smatra da još uvek nije sve izgubljeno, da šanse i dalje postoje i poručuje svima nama da verujemo u čuda.

''Najlakše je gledati sa strane i komentarisati, mnogo je to teže uraditi na terenu, ali činjenica je da nismo igrali dobro i Danci su zasluženo pobedili. Situacija jeste teška, ali ne možemo sad da odustanemo. U fudbalu se nikad ne zna, moramo da verujemo u čuda'', poručio je Kolarov, a prenose ''Novosti''.

I zaista, biće pravo čudo ako Srbiju za dve godine budemo gledali na Evropskom prvenstvu...


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

20 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Poetry in motion
Monday, 17.11.2014
11:35

Nista drugo nisam ni ocekivao od Kolarova, vecito su krivi 'dezurni pljuvaci' sa strane :)
Sve bi ja vas u rudnik pa tamo zaradi za tetovazu, sram vas bilo.

avatar
Yes We Can
Monday, 17.11.2014
11:07

Boli vas za sve, zaradjujete vise od doktora nauka, a nista ne doprinosite svetu i ljudima! E u tome je fora, da ste makar nesto uradili u zivotu, ne bi vas niko napadao, a ovako...

avatar
89nikola
Monday, 17.11.2014
10:23

Šta je najlakše? Najlakše je vama na terenu da se šetate kao neke babe, izuzev onog dečka Matića, svi ostali kao crkotine! Poskakujete samo, gledajte Modrića, dečko klasa ia igra srcem za reprezentaciju, po cenu povrede što se i desilo na žalost, vama je samo bitna tetovaža i frizurica. Pogledajte se u ogledalo, Kolraov prvi pa onda svi ostali!!

avatar
Nenad Mitrovic
Monday, 17.11.2014
08:32

Ako cemo iskreno reprezentacija nije imala podrsku od 2010 i onog svetskog. Mi drzavu ne mozemo promeniti. Uvek igraju lose, ali to ne znaci da ih treba jos vise demotivisati, prave partiote bi trebale da podrzavaju reprezentaciju uvek, lose je i bez da mi stvaramo dodatnu negativnost. Treba ih pokusati motivisati, podrzati ih, ovako i pre utakmice kada cuju pljuvanja...

avatar
Dale Cooper
Monday, 17.11.2014
08:07

Najlakše je komentarisati sa strane, a najteže je blamirati se na terenu i primati sve kritike k srcu! Uh, jadni vi!

avatar
tehnicko
Sunday, 16.11.2014
21:00

Pa koliko vremena treba sjediti i trpiti ovaj haos u reprezentaciji,mora i narod jednom puci! 90% igraca iz reprezentacije da igra u klubu isto kao za svoju drzavu ne bi imali za kiflu! Bruka ste!!!

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Sunday, 16.11.2014
18:25

Zasto pravo cudo, treba nam da budemo treci i idemo u baraz, a tamo smo jaci od svih:-D

avatar
Dača
Sunday, 16.11.2014
20:47

Pa sad, zavisi. Farani su počeli da igraju fudbal, San Marino je osvojio prvi bod u istoriji (da su sa nama u grupi osvojili bi i više), tu su i Kipar, Kazahstan, Letonija, Moldavija, Gibraltar... S obzirom na to kako igramo, to su prilično ozbiljne reprezentacije. :D

avatar
Volt-ai-Re Dis-o-Bey
Monday, 17.11.2014
17:14

Lihtenstajn si zaboravio:-D

avatar
Tomić: Lažna legenda
Monday, 17.11.2014
16:22

Pa i nismo jači, dokazali smo mi u poslednjih 4 godina da smo u rangu 6 šešira, poraz od Novog Zelanda u Austriji 0:1, poraz od Australije 2:1 na SP, nerešeno sa Slovenijom u Bgd 1:1, Poraz od Estonije kod kuće 1:3, poraz od Slovenije u Mariboru 1:0, nerešeno sa Estonijom u Talinu 1:1, nerešeno sa jermenijom u gostima 1:1, poraz od Makedonije u gostima 1:0, poraz od Danske kod kuće 3:1, poraz od Hondurasa 0:1, nerešeno sa Panamom, moguće je da je bila još po koja blamaža, ali sam je zaboravio. Trenutno smo u rangu sa San Marinom, Gibraltarom, Estonijom (mada su oni ispred nas malo), Jermenijom,Kazahstanom (i oni su nas pretekli) i BiH

avatar
Čika Coa
Sunday, 16.11.2014
22:30

Bravo, Dačo. Slažem se. :D

avatar
Čika Coa
Sunday, 16.11.2014
22:29

Bravo, Dačo. To je, otprilike, to. :D

avatar
kostajnicacz
Sunday, 16.11.2014
18:24

po meni je najveci krivac selektor, zasto nema radovica, milivojevica, skuletica. zasto mu pored mitrovica u napadu igra lazovic (nemam nista protiv danka ali on ni u nasoj ligi nije za to da bude najistureniji vec deluje iza skuletica). zasto djuricic i kuzmanovic imaju prednost nad jojicem. zasto svi napadi protiv danske idu preko leve strane kad desno imamo najboljeg desnog beka na svetu itd....

avatar
baldekeita
Sunday, 16.11.2014
18:54

Velika je krivica selektora-izbor igraca,postavka na terenu,prekidi,motivacija...sve to stoji,ali mi bi i sa ovom postavom koju je on izvodio u ova tri meca morali da budemo bolji od kombinovanog tima Jermenije,Albanije i bar ravnopravni sa Dancima tako da sami igraci snose najveci deo odgovornosti!Neka se javno oglase oni koji ne zele da igraju za Srbiju,a ne ovako da sramote i sebe i naciju!

avatar
Kladionicar BAN 40
Monday, 17.11.2014
01:13

A sta moze da zna selektor koji vecinu igraca gleda isto kao i ja, preko tv-a? A ostale ni ne gleda (ne verujem da ima Arenu)..

avatar
Sunday, 16.11.2014
19:39

Problem je sto neki dodju u Srbiju samo da bi vidjeli rodbinu, a ne da igraju! Najveci krivac je Karadzic, igraci, pa tek onda selektor! Kojeg najboljeg desnog beka? Onog sto duva svaki napad preko njegove srane kao da ga nema? Ivanovic mozda jeste u klubu dobar, ali za reprezentaciju nece da igra i to je sad bilo jasno. Ocigledno je zato bilo problema i sa Mihom koji je shvatio neke stvari. Shvatio je i to da Kolarov kad god se vraca nazad ide lagano kao da je spic igrac, a ne bek. Jojic ne igra jer ne igra ni u Borusiji. Za ostale je kriv Karadzic jer se zna ko se poziva za reprezentaicju.