Kolarov u Zvezdi? Ima li ikakve šanse? Nova reakcija sa ''Marakane''...

Autor: Darko Mitrović
sreda 29.05.2019.
15:44
Izvor: Sportske.net, Mozzartsport.com

Od juče, ovo je glavna tema među Zvezdinim pristalicama.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Sinoć je kao bomba odjeknula vest iz italijanskih medija da bi Crvena zvezda ovog leta mogla da angažuje kapitena reprezentacije Srbije Aleksandra Kolarova koji najverovatnije okončava saradnju sa Romom, a sve je začinjeno i izjavom generalnog direktora crveno-belih Zvezdana Terzića na ovu temu.

Ipak, Kolarov sa Rimljanima ima još godinu dana ugovora, pa je jasno da Zvezda neće moći tako lako da ostvari ovu svoju želju.

Ali, euforija među navijačima šampiona Srbije je već pokrenuta, iščekuju se nove informacije, a danas se u izjavi za ''Mozzartsport'' oglasio i sportski direktor Crvene zvezde Mitar Mrkela.

''Daj Bože da Aleksandar Kolarov dođe u Crvenu zvezdu i da se ostvari taj transfer. Bila bi to sjajna stvar, ali... To u ovom trenutku nije realno'', stišava strasti Mrkela.

Naravno, ne treba sumnjati da će Zvezda pokušati da iskoristi priliku, ukoliko joj se bude ukazala tokom letnje pijace, ali u ovom trenutku je prioritet dovođenje štopera.

O imenima Mrkela nije želeo da govori, a u protekle dve nedelje su sa Zvezdom povezivana brojna imena, od Pankova, preko Krajnca, Galveza, Đombera...

Delovalo je da je Galvez najbliži transferu u Zvezdu, ali je Španac iznenada odustao od dolaska u Beograd.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 29.05.2019
18:05

Kad zvezdi padne reputacija nakon što je obelodanjena istina u Evropi da igrači zvezde nisu plaćeni 3 meseca mora zvezda nešto da izmisli kako bi digla sebi cenu jer ovako ne može ni Mladenovića, ni Ibanjeza da vrati, iako su joj oba igrača na radaru.