Koliko će napadača Zvezda dovesti ove zime?

Autor: Darko Mitrović
subota 24.12.2016.
22:27
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

S obzirom na izvestan rastanak sa Ugom Vijerom, nema sumnje da će se aktuelni šampion pojačati u napadačkim redovima tokom zime. Ali, mediji spekulišu sa sve više imena...

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Kako je nedavno obelodanio sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević, jedan transfer bi trebalo da je već dogovoren i sada se čeka samo realizacija, a u pitanju je Nemanja Milić iz subotičkog Spartaka.

Međutim, izgleda da se u upravi Zvezde neće zadovoljiti samo njegovim angažovanjem, s obzirom da su pokazali interesovanje i za još nekolicinu napadača.

''Novosti'' večeras prenose da su crveno-beli počeli da se raspituju za napadača niškog Radničkog Milana Pavkova, koji je ove jeseni skrenuo pažnju na sebe, a nisu ravnodušni ni prema Marku Mrkiću, još jednom niškom fudbalskom biseru.

Podsetimo, na čelo Radničkog je nedavno došao Ivica Tončev, bivši potpredsednik Crvene zvezde, pa će biti zanimljivo videti njegovu reakciju u slučaju da interesovanje sa Marakane bude baš ozbiljno.

Ali, tu se spisak Zvezdinih potencijalnih pojačanja u napadu ne završava.

Već nekoliko nedelja se spekuliše da je i napadač kruševačkog Napretka Aleksa Vukanović takođe jedan od igrača koje bi crveno-beli želeli da vide u svojim redovima, a postavlja se pitanje i šta će biti sa Vujaklijom iz Borca, sa kojim je navodno još letos dogovoen transfer, a koji bi trebalo da se realizuje ove zime.

Tokom dana preneli smo da se razmišlja i o napadaču iz inostranstva, a za sada je interesantan Brazilac Žoao Paulo, najbolji strelac Boteva i bugarskog šampionata ove sezone, koji se nedavno dovodio u vezu i sa Partizanom, a za koga je interesovanje pokazao i Ludogorec.

Uz sve ovo, treba podsetiti da Zvezda u napadu ima i Sikimića i Orlandića, a svoju šansu čekaju i Stefan Ilić, Vanja Vučićević, Dejan Joveljić...

Da ne bude prevelike gužve na proleće kad su u pitanju Zvezdini napadači?



 

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Колатерална Штета
Sunday, 25.12.2016
15:31

Žoao Paulo je prodat Ludogorecu za 450 hiljada € tako da sigurno on neće doći u CZ...

avatar
Sunday, 25.12.2016
13:56

Ovde se radi o dva cilja: sportskom i komercijalnom. Kada je u šitanju sportski cilj, imamo visoke špiceve Sikimića i Orlandića kvaliteta vrha naše prve lige, a treba nam niski ŠPIC za klasu jači od Vieire. Sa komercijalnog aspekta, za budućnost imamo Ilića, Vučićevića i Joveljića a njima bi mogao da se pridruži jedan ekstra perspektivan mladi špic. SREĆNO!

avatar
i.sarajevo
Sunday, 25.12.2016
10:53

Stizu igraci,a ko ce ih trenirati niko nezna

avatar
Sunday, 25.12.2016
10:00

po daftilografima dovešće barem 10 ofanzivaca

avatar
indija durot
Sunday, 25.12.2016
09:57

Stefan Ilić, Vanja Vučićević, Dejan Joveljic moraju ostati.Dovesti Paula jer je odlican.Sikimic,Orlandic i Ugo neka idu.

avatar
Petar Petar
Sunday, 25.12.2016
01:20

Ma najbolje je da dovedu sve napadace iz lige. Od viska ne boli glava. A ostali klubovi svakako ne razmisljaju o tome kako da daju gol pa im nece ni faliti toliko. Ej, pa vi ste nabrojali sestoricu samo iz nase lige i jos dva stranca, plus sto Zvezda vec ima napadace u ekipi. Da nece mozda da se menja sistem fudbala u nasoj ligi pa ce svaki tim biti obavezan da igra sa sest napadaca? Jedino bi u tom slucaju ovaj tekst imao smisla.

avatar
Goran Zdravkovic
Sunday, 25.12.2016
01:18

Mrkic ide u Torinu, ne znam zvanicnu cenu koju ce da objave ali nezvanicna koju ce Torino da plati je 500 hiljada evrica, e sad ko ce kolko sebi da stavi u dzep to ne znam, a Pavkov moze da ide Vujaklija i Bjedov dolaze, potvrdjeno...

avatar
sashki
Sunday, 25.12.2016
01:14

Grofovi uslovi da ostane na klupi zvezde je da se pojaca, i tako će opet da nagomilane 16 igraca u napadu, a dovešće jednog odbrambenog. Isto kao prošle sezone, imamo napadacki tim koji ubija, daleko najbolji u zadnjih 8 godina, samo nam je odbrana bila slaba karika, i on umesto da dovede 3 igraca stopera jer igramo kvalifikacije za LŠ, on nagomilao napad i tako uzremetio vevo dobar tim, i šta je bilo? Ispali smo od ludogoreca jer nam isti igrac 2 puta sam dribla citavu odbranu i daje gol. Znaci grofe napad kreće iz odbrane a ne sa napada. Možeš imati 3 aguera u napadu neće ništa postići ako nemaju ledja, jer svi se brane. Kao prvo napravili ste najveću nepravdu protiv Huga i treba sve da vas je sramota. Nece čovek da produži ugovor pa sta? Prodajte ga al dajte mu da igra bar prva 3 meseca.nPartizan stvara paklenu ekipu a imaju i trenera koji zna znanje i šta hoće, i nažalost ako se nešto ne promeni ne vidim kako osvajamo titulu ove godine a do pre 3 meseca sam mogao kuću da stavim na na to.

avatar
acep
Sunday, 25.12.2016
00:48

Pustite decu da igraju!

avatar
Sunday, 25.12.2016
00:27

Auuuuu mozda Grof planira taktiku sa golmanom i 10 napadača?

avatar
Povratak kralja #47
Sunday, 25.12.2016
00:19

E da, zaboravio sam Radnički Niš da ubrojim među klubove od koje bi zvezda mogla da uzme nekog igrača jer je skorim dolaskom Toneva taj uslov ispunjen.

avatar
Filip MUFC
Sunday, 25.12.2016
01:05

Jaoj vraže, i ti bi voleo da i Partizai to može... ha-haa

avatar
X
Saturday, 24.12.2016
23:54

Paaa jedno 7, 8..

avatar
Reus
Saturday, 24.12.2016
23:38

Samo Milica i Vujakliju,i jednog stranca koji nije taj Brazilac.nHugo i Orlandic odlaze,Sikimic mozda.

avatar
Lazar Grobar
Saturday, 24.12.2016
23:34

Sa kakvim su špicevima krenuli,mislim da će da ponude pozajmicu Đurđiću.

avatar
Filip MUFC
Sunday, 25.12.2016
01:03

Njemu ni Radnički Kragujevac to ne bi ponudio...