Koliko dugo će Partizan čekati milione iz Moskve?

Autor: Darko Mitrović
utorak 17.02.2015.
23:18
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Posle transfera Petra Škuletića u Lokomotivu iz Moskve, iz Humske je saopšteno da će sav iznos obeštećenja biti ''odmah'' uplaćen. Šta to konkretno znači?

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Odlazak Petra Škuletića u samom finišu zimskog prelaznog roka, uzburkao je duhove u Humskoj, ali bi četiri miliona evra, koliko zvanično iznosi vrednost ovog transfera trebalo uskoro da umiri i one najnezadovoljnije.

Naime, potpredsednik Partizana Milorad Vučelić je, posle prihvatanja ponude Moskovljana, rekao da su Rusi pristali da sav iznos transfera odmah uplate, a kada će se to tačno i dogoditi, otkrio je generalni direktor crno-belih Miloš Vazura u izjavi ''Novostima''.

''Dogovor je da novac od obeštećenja za Petra Škuletića bude uplaćen do kraja februara. Tih četiri miliona evra će leći na klupski račun u celosti i to je bio jedan od naših uslova prilikom pregovora, jer nam je novac u ovom momentu neophodan'', istakao je Vazura.

A pre toga, uprava Partizana treba da ispuni jedno značajno obećanje koje je dala i fudbalerima i svim zaposlenima u klubu.

Naravno, radi se o isplati zarada, a kako je predviđeno, to bi trebalo da se dogodi do kraja nedelje, tačnije do petka.

''Takav je dogovor postignut sa igračima i stručnim štabom pre polaska na pripreme i biće ispoštovan. Naredna uplata je u planu za početak marta, što je takođe usaglašeno sa timom'', potvrdio je Vazura.

Prema tome, fudbaleri crno-belih bi u nastavak sezone trebalo da uđu maksimalno motivisani, a narednog vikenda ćemo videti kako će se to odraziti i na njihovu igru protiv Voždovca u Humskoj.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Wednesday, 18.02.2015
00:28

Gospode, uzmi pod zastitu ovu svetu zemlju i nase sportsko drustvo i sve casne ljude...

avatar
Realan
Wednesday, 18.02.2015
00:48

Hocu Revolte.Hocu.

avatar
Lazar Maksimovic
Wednesday, 18.02.2015
14:39

hahahhahahahahahahhahahahahah

avatar
-REVOLT- 04. X 1945.
Wednesday, 18.02.2015
09:57

Nisi ni ti Bog...

avatar
Samo CZV
Wednesday, 18.02.2015
01:05

VI časni?nHahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahshahahaha