Konačno jedna dobra vest za Crvenu zvezdu

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 03.08.2016.
12:03
Izvor: Sportske.net

Napominjalo se da bi Donald mogao da ne igra u prvom meču poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope, ali to neće biti slučaj.

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Sajt UEFA je juče napravio grešku, dodelio je Donaldu žuti karton koji igrač Crvene zvezde nije dobio, pa se odmah sumnjalo da će Donald zbog tri žuta kartona preskočiti naredni meč zbog suspenzije.

Ipak, to nije bio slučaj, UEFA je ispravila svoju grešku i defanzivni vezista Crvene zvezde će imati priliku da igra u prvom meču poslednjeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

Žreb za plej-of je u petak, Zvezda neće biti nosilac, već će biti nepovlašćen tim.

Sutra nakon završetka utakmica trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope saznaće sve moguće protivnike za plasman u grupnu fazu LE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Povratak kralja XLI
Wednesday, 03.08.2016
19:47

Donald je dobio žuti karton kad je čini mi se Vandersona nasadio ramenom u glavu, čist žuti karton bez ikakve dileme. Sećam se da je komentator rekao da je dobio žuti karton. Ukoliko kojim slučajem nije dobio žuti karton glavni sudija je sinoć mogao komotno da nosi zvezdin dres i ništa ne bi bilo čudno na terenu: nezasluženi crveni za Plaštuna, nepokazan crveni Ibanjezu, sumnjiv penal za zvezdu i nepokazani žuti Donaldu.

avatar
bobar84c
Wednesday, 03.08.2016
14:13

Jedna od malobrojnih svetlih tacaka u ekipi... Koliko god ne volim da sastavljam ekipu i izigravam trenera kao vecina ljudi, ipak milslim da taktika i postava na jucerasnjoj utakmici ide samo Bozovicu na dusu, stoji da ludogorec ima jako dobre igrace i uigran tim ali kod kuce nije trebalo da igramo za 6 veznih bez napadaca. Da nam najkvalitetniji igrac kampuje u napadu, da Le Talec nema znage i totalno indisponiran seta po terenu poslednjih pola sata... najvece razocarenje po meni sinoc. Mogli su Ristic, Babunski i Plavsic i morali su ranije biti ubaceni. Kanga sta reci ... I na kraju fizicka sprema na nivou amaterskog kluba. Nemam gorak ukus kao posle utakmice sa Bordoom idemo dalje.

avatar
cukambre
Wednesday, 03.08.2016
15:11

Plavsica i Poletanovica opet nije uvrstio u konkurenciju za tim,a Plavsic bi mnogo znacio.Poletanovic je mogao da igra umesto Le Taleka,Vieira je trebao od pocetka,onaj Mouce se ne snalazi nikako.Kad je usao Ruiz,bolje da je tad ubacio Babunskog,a mogao je da razmisli da ubaci i Ristica umesto Ibanjeza jer po toj strani uvek duva,mnogo prostora ostavlja i ne vraca se pozadi kako treba.Ni meni se uopste ne svidja kako je postavio igru,ne kazem da znam bolje od Bozovica,al mislim da je napravio neke greske.

avatar
bobar84c
Wednesday, 03.08.2016
16:15

Ja ne bih Rileta na beka, decko stagnira godinu dana , em greje klupu em krpi rupe bzvz odlican bi bio da je konstantno igrao. Opet da su igrali mladi cele sezone opet bi ih prodali za 2 3 miliona i ne bi ostao niko ... nema od naseg fudbala nista.

avatar
Blazer
Wednesday, 03.08.2016
12:35

Luis Ibanez u Trabzonu,osipanje....Katai u Vigu

avatar
indija durot
Wednesday, 03.08.2016
15:08

Milosevic ce nadmasiti Ibanjeza a Kataija uz rotacije Plavsic,Ilic,Lukovic..Realno imamo 2 tima da se prosetaju kroz nasu ligu.A mozda je bolje da smo doveli jednog poput Vandersona za milion a ne vise solidnih za po 20000 e..Po meni su Ruiz i Muce odlicni ali totalno nepotrebni plus sto guse nase mlade igrace.

avatar
Blazer
Wednesday, 03.08.2016
21:34

Šutom Ibaneza neće nadmašiti,Katai je Alfa i Omega Zvezde,nema zamjenu,ukoliko Partizan dovede trenera da valja favorit je!

avatar
Goran Zdravkovic
Wednesday, 03.08.2016
17:36

pricao sam vam da umesto tih silnih pojacanja Zvezdi je letos bilo potreban samo jedno i to Milunovic na stopera sa Rendulicem da je uigravan na pripremama, a Katai i Vieira bi resili napad dok odbrana ne bi primila vise od 1-2 gola u dvomecu sa ovim malo boljim amaterima od nas...

avatar
Filip MUFC
Wednesday, 03.08.2016
15:48

Dovela je Selta igrača na Kataievoj pozicijji i to ne igrača za rezervu već za prvi tim, tako da teško da će tamo...