Kontakt uspostavljen, Božinov se sprema za povratak u Seriju A!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 29.09.2016.
19:51
Izvor: Sportske.net

Značajan deo svoje karijere aktuelni napadač Partizana proveo je na Apeninskom poluostrvu, a kako sada stvari stoje, već u januaru bi mogao da se ponovo vrati tamo.

BETAPHOTO/MILOS MISKOV/EV
BETAPHOTO/MILOS MISKOV/EV

Povezane vesti

Iako koristi svaku priliku da pokaže privrženost Partizanu i njegovim navijačima, Valeri Božinov se polako bliži rastanku sa crno-belima.

Postojala je mogućnost da se to dogodi još letos, ali prema najnovijim informacijama iz Italije, zimski prelazni rok biće nova prilika za realizaciju već uspostavljenih kontakata.

Danas se, naime, u pojedinim italijanskim medijima pojavila vest da bi Božinov mogao na zimu da se preseli u redove tamošnjeg trećeligaša Akragasa, ali je takvu opciju večeras kategorički demantovao njegov agent Antonio Del Veskovo.

On je za ''Leccezionale'' potvrdio da ako bi odlučio da zaigra u italijanskoj trećoj ligi, Božinov bi to učinio samo u dresu Lećea, koji mu i dalje veoma drag.

''Uz svo poštovanje Akragasu, nema šanse da Božinov zaigra za taj sicilijanski klub. I, iskreno, baš sam radoznao da vidim ko i zašto objavljuje takve priče. Ako bi odlučio da se takmiči u tom rangu, Božinov bi izabrao jedinio Leće. On je u ovom klubu sazreo i uvek je pratio igre Lećea. I kada bude završio karijeru, planira da se preseli ovde sa porodicom'',
otkrio je Del Veskovo.

On je za Božinova rekao i da mu je pre svega prijatelj, pa tek onda klijent, a kada već pomenute spekulacije nisu tačne, Del Veskovo je otkrio svoja saznanja o potencijalnom sledećem transferu bugarskog napadača.

''On je i letos imao ponudu od kluba koji igra u Ligi Evrope, ali je Partizan to odbio, jer je stigla u samom finišu prelaznog roka, pa nije bilo vremena da mu pronađu zamenu. Ali, ne samo to, postoji i kontakt sa pojedinim klubovima, slabije plasiranih u Seriji A i do decembra ćemo videti da li će doći do realizacije posla i Valerijevog povratka na zimu u Italiju'',
otkrio je Del Veskovo.





Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saša Ilić
Sunday, 02.10.2016
12:29

Bozinov posle Partizana moze samo u penziju ili u trecu ligu.Pa ko je lud da placa debeljka.

avatar
Man With No Name
Friday, 30.09.2016
14:41

Тог који га прода у серију А,ставио би га за спортског директора у Партизану.

avatar
Dragan Stanic
Friday, 30.09.2016
14:01

Bozinov mora ostati u Partizanu!!!!!!!

avatar
Anderton
Friday, 30.09.2016
01:02

Igrač njegovih godina može u Italiju jedino iz Španije, Engleske ili Nemačke. Pričam o seriji A i seriji B. Ovo ispod nije ozbiljno takmičenje.

avatar
Povratak kralja 4 2
Thursday, 29.09.2016
23:27

Cela zvezda je u muzeju, jedino su još pečurke prirodne tako da se Boži top instragramu isto 'vata.

avatar
fc Partizan/fc Inter
Thursday, 29.09.2016
23:16

Laž da pregovara sa trećeligašem ,čovek je to demantovao ubrzo nakon što je izbila ta informacija!

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Thursday, 29.09.2016
22:11

Moze samo da ode do muzeja Zvezde, da igra za Zvezdu nikada. Koji klub iz Serie A trazi Bozinova? Realno, treca liga, i to bez obestecenja, ko bi platio za njega, mora da je ovo neka sala, ovaj menadjer i prijatelj nesto folira.

avatar
Friday, 30.09.2016
07:35

mozda ga trazi Sasuolo ?

avatar
CrVeNa ZvEzDa Bg
Friday, 30.09.2016
18:50

Nisam procitao nijedan klub da je zainteresovan,mozda i Sasuolo,zasto da ne,ja mislim da nije Italija,Alkmaru ne cvetaju ruze, inace vasa ponos, traze pojacanja po celoj Evropi,pa culi da ste u tesnom...pucace milioni,bugarin je strava,videces kad napusti Partizan,upropastio karijeru dosavsi kod vas. Pozdrav,postovanje Don Mile.

avatar
FAUWEBUBA
Thursday, 29.09.2016
21:14

Jelen Super Liga- Najbolja dok ne pozovu iz bilo koje druge, pa makar to bila i treca italijanska liga...

avatar
Povratak kralja 4 2
Thursday, 29.09.2016
19:58

Najviše bih voleo da ode u zvezdu :D

avatar
KO!
Thursday, 29.09.2016
19:54