Kontrola, fokus, preciznost - Milojević odmah pokazao šta se traži

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 12.06.2017.
21:32
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Fudbaleri Crvene zvezde odradili su tokom popodneva prvi trening na Zlatiboru. Na "meniju" bilo trčanje, vežba pas igre i okršaj 10 na 10.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Ekspedicija vicešampiona Srbije doputovala je danas na Zlatibor koji će fudbalerima Crvene zvezde biti baza u narednih 12 dana.

Novi šef stručnog štaba Vladan Milojević i njegovi saradnici izveli su tokom popodneva ekipu na teren sportskog centra "Čajetina" koji se nalazi u neposrednoj blizini hotela u kojem je Zvezdina ekspedicija smeštena.

Dva sata je stručni štab radio sa fudbalerima na dobro pripremljenom terenu i prijatnih 24 stepena celzijusa. Počelo je laganim trčanjem oko terena u kojem je učestvovao i Vladan Milojević, da bi se kasnije prešlo na rad sa loptom.

Trener Crvene zvezde zahtevao je od igrača preciznu kontrolu lopte kako bi se što bolje ušlo u trening i napravila priprema za ono što sledi, a to je bila vežba pas igre na jedan dodir u formacijski raspoređenim grupama.

Bio je to deo treninga gde je Vladan Milojević zahtevao najviše ističući da će se na tome bazirati igra crveno-belih kada počne sezona.

Na kraju se igralo 10 na 10 i nije bilo ograničenja dodira. U igru se neretko uključivao Vladan Milojević kako bi vršio korekcije kad god mu se nešto nije svidelo.

"Nakon par treninga u Beogradu danas smo ovde na Zlatiboru prvi put radili sa loptom kod novog šefa stručnog štaba. Jasno nam je iznosio njegove zahteve i ideje i na nama je da ih u narednih 12 dana što bolje prihvatimo. Pripreme će biti kratke, prva utakmica je jako brzo ali nije nam prvi put da imamo takvu situaciju", rekao je Dušan Anđelković.

Sutra su na programu dva treninga na Zlatiboru, jedan od 10, a drugi od 18 časova.

Podsećamo da Crvena zvezda prvu utakmicu u kvalifikacijama za Ligu Evrope igra već 29. juna. Ime rivala saznaće narednog ponedeljka.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mes Que Un Club
Tuesday, 13.06.2017
01:48

Ovaj Milojevic mi izgled kao dobar trener ali valjda ce vremenom to i dokazati . Ali od grofa je sigurno bolji