Korać: "Izmirili smo dugove, registrovaćemo pojačanja"

Autor: Beta Beta
petak 13.02.2015.
18:21
Izvor: Beta

Superligaš iz Novog Pazara izmirio je dugovanja prema bivšim igračima i trenerima pa će mu biti omogućeno da registruje januarska pojačanja.

fknovipazar.net
fknovipazar.net

Povezane vesti

Generalni sekretar Fudbalskog kluba Novi Pazar Redžep Korać rekao je da je taj superligaš u petak izmirio obaveze prema svojim bivšim članovima i da će moći da registruje nove igrače.

"Dokaze o uplati prosledili smo Fudbalskom savezu Srbije, što će nam omogućiti da registrujemo novajlije. Za nas još nije gotov prelazni rok, bićemo aktivni do njegovog isteka, večeras u ponoć", rekao je Korać radiju 'Sto plus'.

Novi Pazar je isplatio nekadašnjeg trenera golmana Nasera Halitovića, kao i fudbalere Emira Lotinca, Harisa Redžepija i Petra Jelića, u ukupnom iznosu od 10.830 evra i 932.500 dinara.

Pazarski klub će na taj način moći da registruje Ričarda Amorima Falkaoa, Miroljuba Kostića, Filipa Arsenijevića, Armina Mašovića, Željka Đokića i Mladena Živkovića.

Superliga Srbije nastaviće se 21. februara, a petoplasirani Novopazarci će na startu prolećnog dela prvenstva gostovati Radu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke