Kosan pred gostovanje Voždovcu zazire od samo jedne stvari

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 19.04.2018.
22:49
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Strateg kruševačkog Napredak ne sumnja u kvalitet svog tima, ali postoji jedna stvar koja ga brine uoči gostovanja Voždovcu.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Superligaš iz Kruševca u petak će otvoriti 32. kolo domaćeg šampionata duelom sa Voždovcem na krovu TC "Stadion".

Kruševljani su na startu plej-ofa savladali Vojvodinu i puni samopouzdanja odlaze na megdan "Zmajevima", što potvrđuju i reči trenera Milorada Kosanovića.

"U narednih deset dana igramo tri utakmice, od kojih je prva protiv Voždovca. Voždovac je, po kvalitetu, ekipa slična ekipama koje su u plej-ofu, ne računajući Zvezdu i Partizan. Oni su kvalitativno jednaki Spartaku, Radničkom i Čukaričkom", kazao je Kosanović.

Baš kao što je pred februarski susret na krovu tržnog centra u Braće Jerkovića potencirao značaj igranja na veštačkoj podlozi, Milorad Kosanović je i ovog puta pomenuo taj faktor.

"Očekuje nas ozbiljna utakmica i prilično neprijatna obzirom na uslove u kojima ćemo igrati, a oni su za domaćina prihvatljiviji. Bez obzira na to, mi imamo obavezu prema klubu, prema sebi, pre svega, i našim navijačima, da pružimo maksimum", dodao je Kosanović.

Zanimljivo je i to da je Napredak izgubio oba prvenstvena susreta sa Voždovcem u ligaškom delu sezone. U Kruševcu je bilo 2:1 za goste, u Beogradu 3:2 za domaćina.

"O Voždovcu znamo sve, nikoga se ne plašimo zato što smo fizički najspremnija ekipa u ligi. Treba izneti tih 90 minuta i probati da napravimo dobar rezultat, koji će nas održati u koncentraciji i u naredne dve utakmice", završio je trener Napretka.

Trener Napretka u Beogradu neće moći da računa na povređene Stefana Nikolića i Igora Ivanovića, a svi ostali igrači biće u stroju za duel sa Voždovcem.

Utakmica 32. kola Super lige Srbije između Voždovca i Napretka igra se u petak od 18 časova uz direktan prenos na prvom kanalu TV Arena sport.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke