Kosanović ima za čim da žali, Šarcu laknulo nakon teškog gostovanja

Autor: Ivan Cvetković
petak 13.09.2019.
21:29
Izvor: Sportske.net

Ni reči o Nenadu Lalatoviću.

Screenshoot/YouTube/Superliga Srbija
Screenshoot/YouTube/Superliga Srbija

Povezane vesti

Derbi meč Linglong Superlige u Nišu između Radničkog i Vojvodine nije obeležio samo Nenad Lalatović svojim gestom, već i dinamična i neizvesna utakmica na kojoj smo videli tri pogotka.

Trener Nišlija Milorad Kosanović ima za čim da žali.

"Očekivali smo ovakvu utakmicu. Neizvesnu, čvrstu, tvrdu… Mi nismo iskoristili naše šanse, a nažalost primili smo dva gola praktično bez prave šanse i ponovo izgubili utakmicu kao protiv Čukaričkog, bukvalno iz jednog udarca na gol. Nije dobro ovako gubiti utakmice, ali ako ima nešto dobro u svemu ovome to je što smo konačno počeli da ličimo na ekipu. Ipak, ovo je još uvek daleko od onoga što jedan ozbiljan tim treba da radi. Imamo još mnogo toga da uradimo. Tokom jeseni treba da kako znamo i umemo ostanemo pri vrhu tabele, pa da na zimu vidimo gde smo i šta smo i šta treba da uradimo kakko bi ostvarili ciljeve u ovoj sezoni", kazao je iskusni stručnjak

Sa druge strane, pomoćni trener Vojvodine Dragan Šarac se nije obazirao na nefudbalska dešavanja.

"Utakmica je bila puna naboja i tenzije. Suočila su se dva dobra tima. Radnički je bio sjajan u prvih dvadesetak minuta kada je stvorio par prilika i dao gol. Mi smo uspeli da se vratimo i postigli izjednačujući pogodak u pravom trenutku. U drugom poluvremenu smo pokušali da pobedimo preko kontri i polukontri i na kraju smo uspeli da slavimo posle fenomenalnog udarca Devetka. Bilo je teško igrati ovde, Radnički je kvalitetan tim i samim tim ova naša pobeda dobija na težini", istakao je Šarac.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke