Kosanović kažnjen, 'preskače' Partizan?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 28.03.2019.
09:51
Izvor: Sportske.net

Trener kruševačkog Napretka Milorad Kosanović kažnjen je zbog isključenja u Kup utakmici sa Partizanom i suspendovan na neodređeno vreme.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri kruševačkog Napretka u nedelju će ponovo ugostiti ekipu Partizana, s tom razlikom što se predstojeći meč igra u okviru 28. kola Super lige, dok je prethodni odigran u sklopu četvrtfinalne runde Kupa Srbije.

Upravo je na pomenutoj utakmici četvrtfinala Kupa Srbije strateg Napretka Milorad Kosanović poslat na tribine, a juče mu je zbog toga izrečena i novčana kazna.

Disciplinska komisija FS Srbije kaznila je Kosanovića sa 80.000 dinara zbog isključenja u duelu sa Partizanom, a u isto vreme ga je suspendovala na neodređeno zbog neplaćene kazne iz 2017. godine.

Današnji "Žurnal" piše da pomenuta suspenzija stupa na snagu u petak i da zbog toga Milorad Kosanović za vikend neće moći da vodi ekipu u susretu sa Partizanom!

Ukoliko se to ispostavi tačnim, ekipu će u nedelju voditi Ivan Stefanović koji je svojevremeno umalo uzeo tri boda u Humskoj. Bilo je to u jesen 2017. godine kada su crno-beli izjednačili golom Evertona Luiza u nadoknadi posle sporne situacije u kojoj je Napredak oštećen.

Utakmica 28. kola Super lige Srbije između Napretka i Partizana igra se u nedelju, 31. marta od 17 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Thursday, 28.03.2019
13:39

Poslednji napori FSS da partizanu ne izmakne trece mesto.