Kosanović o sudiji Nikoliću: "On uvek 'brlja' iz namere"

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 06.05.2019.
09:25
Izvor: Sportske.net

Nije mogao Milorad Kosanović da ćuti nakon još jedne utakmice u kojoj je glavnu ulogu odigrao Bojan Nikolić.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Strateg kruševačkog Napretka Milorad Kosanović govorio je posle sinoćne utakmice sa Partizanom o sudiji Bojanu Nikoliću i načinu na koji Kragujevčanin deli pravdu na superligaškim terenima.

Nikolić se i juče našao u centru pažnje jer je u nadoknadi vremena priznao Partizanu "fantomski gol". Milorad Kosanović u svemu vidi intenciju i pita se šta takve sudije rade u domaćem fudbalu.

"Mi smo u Lučanima igrali dve utakmice pre mesec dana i kako dođem u Lučane on (Bojan Nikolić prim. aut.) je u Lučanima. Ne sudi, ali tamo je. Četvrti sudija. Sad dođem ovde, delegiran za Partizan. Čujem da je Partizan 'ubio' protiv Radničkog", rekao je Kosanović.

Kragujevčanin je sinoć oštetio Napredak, a pre desetak dana bio je "dželat" Partizana u Nišu.

"Šta će on više!? Terajte ga napolje bre više, dosadio je svakome. Nema jednu utakmicu da sudi da nije zabrljao. Jesmo mi stvarno toliko nisko pali da prihvatamo sve to?", dodao je Kosanović.

Upitan da li Bojan Nikolić greši iz neznanja ili iz namere, Milorad Kosanović je dao direktan odgovor.

"On uvek 'brlja' iz namere, kod njega nema neznanja. Jer da ne zna, ne bi on mogao tako", zaključio je trener Napretka.

Kruševljani su u nedelju poraženi od Partizana rezultatom 2:1, a Nikolć je u nadoknadi priznao gol za domaće iako nije jasno da li je lopta prešla gol liniju posle Šćekićevog udarca.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 06.05.2019
15:14
avatar
Pixi GOOL iz kornera
Monday, 06.05.2019
11:33

Cudno da o ovoj kradji i otimacini nema saopstenja iz humske.

avatar
svojnasvome
Monday, 06.05.2019
14:55

A nije te bar malo sramota da pominjes ista ....Partizan je toliko puta ostecen ove sezone, da je odnos na stetu I u korist 10:1.....pa samo u Nisu na dva meca dve kardinalne greske na stetu Partizana.....Sta je sad dosao da se vadi? Nemoj da nam uzimaju da bi ovako vracali.....a posle se jave likovi poput tebe, klasicne terase, koji isticu to da je mzd u korist Partizana, a niko ni ne pominje kako je pokraden.......

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Tuesday, 07.05.2019
14:02

Najkomicnije je kad neko kaze da je u Super Ligi partizan ostecen. Za to stvarno treba imati obraz kao djon.

avatar
pfc11
Monday, 06.05.2019
09:58

KOSANOVICU VJEROVATNO SI U PRAVU.NIJE BAS OVAJ SUDIJA SPORAN IMA IH JOS KOJI NAMJERNO GRIJESE AL MI NIJE JASNO DA TVOJA EKIPA IGRA BUNKER 90 MINUTA.STEKAO SAM UTISAK DA VISE VAMA TREBAJU BODOVI NEGO NAMA.PA JA NE PAMTIM A DUGO PRATIM PARTIZANA I AKO IGRAMO KAKO IGRAMO DA JE OVOLIKI POSJED BIO NA JEDNOJ PARTIZANOVOJ UTAKMICI.NEGO NIKO NAM NIJE KRIV STO NEZNAMO DAT GO.ZATO NIJE NI CUDO STO IZ PRVOG NAPADA PRIMAMO GO.OVO SE DESAVA OVE GODINE DESETI PUT.STEKAO SAM UTISAK UZ SVO POSTOVANJE ZA STOJKOVICA DA NJEGA NESTO U ZADNJE NIJE VOLJA DA BRANI JER MU JE SVAKI PRVI SUT NA GO LOPTA U MREZU.