Kosanović podseća: ''Uzeli bod Zvezdi, izgubili od Partizana sa 6:2, ali...''

Autor: Beta Beta
petak 29.11.2019.
15:10
Izvor: Beta

Trener fudbalera Radničkog iz Niša Milorad Kosanović rekao je danas gostovanje Javoru dolazi u nezgodnom trenutku po njegov tim, ali je istakao i da ne postoji nijedan razlog da klub sa Čaira ne dobije sve utakmice do kraja polusezone.

BETAPHOTO/FK RADNICKI/MO
BETAPHOTO/FK RADNICKI/MO

Povezane vesti

Fudbaleri Radničkog gostuju sutra Javoru u utakmici 18. kola Super lige Srbije.

"U nezgodnom trenutku, posle svega što nam se izdešavalo, dolazi ovo gostovanje u Ivanjici. Do kraja polusezone imamo još četiri utakmice, a čak tri ćemo igrati u gostima. Ali, šta je tu je.

Naša je obaveza da pružimo maksimum i da se borimo do poslednjeh daha za pobedu. Ne postoji nijedan razlog da ne budemo optimisti. Pred nama je težak period, ali ne vidim zašto ne bismo dobili sve utakmice do kraja", rekao je Kosanović.

Niški tim u ovaj meč ulazi nakon tri vezana poraza i kao sedmoplasirani na tabeli sa 25 bodova, dok je Javor deseti sa pet bodova manje i utakmicom više.

"Oni su uzeli bod Crvenoj zvezdi, a potom su izgubili od Partizana sa 6:2 u meču u kojem su mogli da prime dvocifren broj golova. Ali, ni jedno ni drugo nije mera vrednosti Javora", rekao je Kosanović.

"To je poletan i snažan tim, koji igra agresivno kada je domaćin i morate da im odgovorite na isti način. Pored snage, morate da pokažate i znanje, tako da ćemo mi probati da sve to demonstriramo u Ivanjici i dodjemo do dobrog rezultata", dodao je trener Radničkog.

Radnički u Ivanjici neće biti kompletan - štoper Ivan Ostojić je dobio crveni karton protiv Crvene zvezde u prošlom kolu, dok je levi bek Stefan Đorđević povređen.

"Ostali su spremni, mi imamo kvalitet i na klupi i mislim da nećemo imati problem i pored ovih izostanaka", naveo je Kosanović.

Utakmica se igra sutra od 16.00.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 30.11.2019
13:35

U svakoj regularnoj ligi javor bi dobio zvezdu u Ivanjici jer sa 2:0 na poluvremenu i razbijanjem zvezde samo bi pitanje bilo koliko bi im dao još u drugom, ali pošto javor nije dobio čist penal, a zvezda u drugom poluvremenu dobijala prekršaje i prekršaje koji nisu postojali dok za javor ništa nije suđeno dovele su sudije zvezdu do remija. Vi ste imali šansu kod kuće da istu tu zvezdu pobedite kao i javor, međutim vi ste joj dozvolili da vam daje golove sama na petercu i penalu, a ti si nakon te utakmice komentarisao nešto sasvim treće. Očigledno je da si konačno srećan što si trener prve zvezdine filijale.

avatar
Pixi GOOL iz kornera
Friday, 29.11.2019
16:35

Bod protiv Zvezde je sklop srecnih okolnosti koje se desavaju jednom u 50 godina, a poraz od partizana je sklop okolnosti koje su izrezirane izmedju dva tabora.

avatar
REVØLT
Friday, 29.11.2019
16:14

Zasto bod protiv zvezde nije mera njihove vrednosti? Jesi li ti gledao tu utakmicu? U poslednje vreme i ti si poceo da dajes cudne izjave, a to je verovatno (eufemizam) zbog toga sto radis tu gde radis sto je tek prica za sebe...