Košmarni početak Marka Jevtovića u Turskoj, ovaj meč će želeti što pre da zaboravi!

Autor: Darko Mitrović
subota 18.08.2018.
23:58
Izvor: Sportske.net

Ne radi se o debiju, s obzirom da je u prošlom kolu već upisao dva minuta u pobedi nad Erzurumom, ali večeras je imao mnogo značajniju ulogu i - nije je odradio na željeni način...

partizan.rs/Miroslav Todorović
partizan.rs/Miroslav Todorović

Povezane vesti

Doskorašnji vezista Partizana Marko Jevtović polako se privikava na ekipu turskog Konjaspora koju je ovog leta pojačao, ali očigledno je da će mu trebati još vremena za adaptaciju.

Konjaspor je večeras u drugom kolu turske Superlige gostovao Antalijasporu i na kraju osvojio bod, bilo je 3:3, ali će Jevtović i njegovi saigrači imati za čime da žale.

Naime, gosti su posle ranog vođstva Antalije zaigrali mnogo bolje i do sredine drugog poluvremena su rezultat preokrenuli na 3:1 u svoju korist.

Trener Konjaspora u 64. minutu uvodi u igru Marka Jevtovića umesto Frindiklija, ali nažalost stvari se nisu odvijale onako kako su gosti želeli.

Samo tri minuta kasnije, Maikon je smanjio na 3:2 i vratio nadu Antaliji da može da izbegne poraz.

Marko Jevtović je u 74. minutu dobio žuti karton, a minut kasnije Anhelo je izjednačio na 3:3.

Pomenuti Jevtovićev žuti karton bio je značajan zbog onoga što se desilo u finišu meča, kada je srpski vezista još jednom požuteo, pa je morao pre vremena u svlačionicu i jasno je da ga u sledećoj utakmici neće biti u timu Konjaspora, koji je večeras ipak uspeo da osvoji jedan bod na ovom gostovanju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke