Kosović: "Žao mi je što sam otišao"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 02.04.2019.
20:43
Izvor: Sportske.net

Crnogorski reprezentativac oprostio se od svojih dojučerašnjih saigrača dirljivim rečima i porukom koja bi trebalo da ohrabri navijače.

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Nepune četiri godine proveo je Nebojša Kosović (24) u Partizanu i sa crno-belima osvojio "duplu krunu" i još tri trofeja u Kupu Srbije.

Danas je crnogorski reprezentativac zvanično postao novi član kazahstanskog Kairata, pa je prigodnim rečima rešio da se oprosti od svojih dosadašnjih saigrača i navijača Partizana.

"Mnogo mi je žao što sam otišao! Možda je bilo i vreme, ali se nadam da sam bar malo pomogao Partizanu jer Partizan nije samo moja ljubav već institucija kakvi god da su rezultati u tom trenutku", rekao je Kosović.

Nikšićanin je za crno-bele odigrao 115 utakmica u postigao šest golova.

"Uvek će biti i loših i dobrih dana, ali naravno više dobrih za Partizan! Za njega se živi i nikada ne bih menjao ni trenutak onoga što sam proživeo u njemu ni za šta drugo na svetu! To je neobjašnjivo, ali Partizan je emocija!", poručuje Kosović.

Jasno je i veznom fudbaleru da rezultati nisu u skladu sa renomeom kluba ali poslednje dve rečenice mogu da se shvate kao poruka navijačima.

"Znam da će drugari koji su ostali na Teleoptiku uvek dati sve od sebe i uvek ginuti za grb! Možda im sada ne ide, ali znam da ginu!", zaključio je Kosović.

Nebojša Kosović stigao je u Partizan iz belgijskog Standarda kao slobodan igrač, a klub će od njegove prodaje zaraditi 450.000 evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke