Kovačević: "Agresivno i napadački od prvog minuta"

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 20.11.2014.
17:30
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Vezni fudbaler Crvene zvezde Aleksandar Kovačević tvrdi da njega i saigrače u subotu očekuje veliko iskušenje u duelu sa Radničkim 1923 iako se radi o poslednjeplasiranoj ekipi na tabeli.

Beta/BranislavBožić/Ev
Beta/BranislavBožić/Ev

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju borbu za odbranu titule duelom sa poslednjeplasiranom ekipom na tabeli Jelen Superlige.

Radnički 1923 ima samo šest osvojenih bodova i samo dva data gola ali takva situacija u klubu iz grada na Lepenici neće zavrati izabranike Nenada Lalatovića, tvrdi Aleksandar Kovačević.

"Istina je da se nalaze u nezavidnoj poziciji kada je tabela u pitanju, ali i da nisu poslednji, protiv nas bi pružili maksimum. Sve ekipe protiv nas pružaju 100% svojih mogućnosti, ali to je nešto na šta smo navikli" kaže Kovačević.

Šampion Srbije trenutno se nalazi na drugoj poziciji na tabeli sa četiri boda manje od vodećeg Partizana.

"Moramo od prvog minuta zaigrati agresivno i napadački. Naravno da neće biti lako, imaju i oni nekoliko dobrih igrača, ali mi smo nesumnjivo kvalitetniji. Znamo da uvek najviše zavisi od nas samih. Kada mi odigramo kako treba, onako kako se dogovorimo u svlačionici, osvojimo tri boda" ističe vezista crveno-belih.

Duel sa Radničkim 1923 igra se na kragujevačkom "Čika Dači" ali Kovačević ne sumnja da će se njegovi saigrači i on osećati kao kod kuće jer veruje u podršku "Delija".

"Verujem da ćemo imati veliku podršku sa tribina, tako da se nećemo osećati kao gosti. Želimo da pobedom održimo priključak na tabeli, a možda i umanjimo prednost rivala" zaključuje Kovačević.

Utakmica Radnički 1923 - Crvena zvezda zakazana je za subotu od 13 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goce94Skoplje
Friday, 21.11.2014
23:27

Samo napred Aco Tenk na pobede protiv Radnickog !!!

avatar
Thursday, 20.11.2014
20:05

Aco do rezultata se dolazi mudrom i strpljivom igrom, a ne srljanjem. Igrajte svoju igru bez srljanja i pobeda nece izmaci.