Kragujevčani se ne šale, pobedili i superligaša!

Autor: Darko Mitrović
sreda 27.01.2021.
17:06
Izvor: Sportske.net, fkradnicki.com

Nova pobeda Radničkog 1923 na zimskim pripremama za nastavak sezone.

fkradnicki.com/Nenad Kotlajić
fkradnicki.com/Nenad Kotlajić

Povezane vesti

Posle ubedljivih 6:0 protiv Sloge 33 iz Petrovca na Mlavi, kragujevački Radnički 1923 upisao je i drugu pobedu na aktuelnim pripremama.

Ovoga puta rival ekipi Aleksandra Linte bila je superligaškla ekipa Metalca, a Kragujevčani su na pomoćnom terenu stadiona ''Čika Dača'' trijumfovali rezultatom 3:2.

Radnički je poveo u 38. minutu, kada je domaćči tim izveo munjevitu kontru preko Nikodijevića i Mirića, koji na kraju završava akciju za vođstvo od 1:0.

To je bio rezultat prvog poluvremena, a posle samo pet minuta igre u nastavku, Rađen je duplirao prednost Radničkog na centaršut Ćirovića - 2:0.

Potom sledi period bolje igre Milanovčana, koji su golovima Prestiža u 56. i Katanića iz jedanaesterca u 65. minutu stigli do izjednačenja - 2:2.

Gol odluke postignut je osam minuta kasnije, kada je na centaršut Nemanje Tomića, mrežu gostiju pogodio Maksimović - 3:2 za Radnički.

Kragujevčani će narednu proveru imati u subotu protiv Trajala u Kruševcu.

RADNIČKI 1923: Raičević, Milikić, Dukić, Petrović, M. Vidović, U. Vidović, Ristović, Simović, Mirić, Ilić, Nikodijević. Igrali su još: Cvetković, Vićentijević, Rađen, Filipović, Kovačević, Aleksijević, Ćirović, Tomić, Avram, Maksimović i Todorović.

METALAC: Simić, Mijailović, Vasiljević, Rogač, Mlađović, Antonijević, Jokić, Krajišik, Cvetković, Arambašić, Prestiž. Igrali su još: Maksimović, Milićević, Grbović, Delević, Makangila, Kokir, Katanić, Fićović, Sukače, Luković i Pavlović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke