Krstajić o sukobu Partizana i FSS: "Neko halucinira..."

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 14.09.2020.
09:58
Izvor: Sportske.net, Sportski Žurnal

Nekadašnji selektor Srbije i igrač, potom i direktor Partizana izneo svoje viđenje čitave priče.

EPA-EFE/MYKOLA TYS
EPA-EFE/MYKOLA TYS

Povezane vesti

Bivši selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić prokomentarisao je sukob između Partizana i FSS i izneo svoje viđenje čitave priče.

U intervjuu za Sportski žurnal, Krstajić je istakao da optužbe "crno-belih" nisu tačne.

"Radio sam sa Kokezom dok sam bio selektor, siguran sam da odgovorno i predano, sa mnogo truda, obavlja posao u FSS. Ne može da bude odgovoran za loše rezultate Zvezde i Partizana ili bilo kojih drugih klubova", kazao je on i potom bio veoma jasan i konkretan u vezi navoda da FSS radi protiv Partizana.

"Apsolutno su to nečije halucinacije! Nema razloga da radi protiv Partizana. Zaboravlja se koliko je FSS pomogao Partizanu. Nisam siguran da li rukovodstvo 'crno-belih' žele da prikriju greške ili nešto drugo, ali uvek postoji ta mogućnost"
, smatra Krstajić.

On se potom osvrnuo i na dolazak novog trenera Aleksandra Stanojevića sa kojim je već sarađivao u prvom mandatu kao sportski direktor kluba iz Humske.

Baner 12

"Stanojević, kao i treneri koji su bili pre njega, ne mogu ništa da promene ako nemaju podršku od uprave kluba. Od 2011. kada smo mi otišli, ništa se nije promenilo. Imali smo ideju, ali nas tada nisu razumeli. Do danas, naša žrtva ništa nije promenila", istakao je Krstajić.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

13 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Sunday, 04.10.2020
10:47

Pravi i normalni partizanovci dizu ruke od partizana. Bravo Krstajicu jer ti si dokaz da svi grobari ne veruju slepo samo tegi, panti i pravniku nad svim pravnicima.

avatar
Peca Partizan
Monday, 14.09.2020
21:45

a mezimica zasticena

avatar
Osijek 51
Monday, 14.09.2020
20:50

Hvala na objavi komentara, ugodno ste me iznenadili

avatar
Gogi-11
Monday, 14.09.2020
16:18

Svi koji ne razmisljaju kao 3v su izdajnici... Kako li im uspeva da ipak brojne navijace partizana vuku za nos i lazu godinama?

avatar
Nikola Mitrovic_fb
Monday, 14.09.2020
14:41

Retko antipatican covek

avatar
Osijek 51
Monday, 14.09.2020
12:27

Ako neko halucinira, onda su to svi oni koji negiraju visegodisnje gadosti iz mrskog komsiluka , ukjucujuci i njihovog mentora....

avatar
Osijek 51
Monday, 14.09.2020
11:43

E, moj Krstajicu, ti ili si PAO SA KRUSKE ili si prodao dusu djavolu. Partizanu si puno duzan i minimum korektnosti bi bilo da nista ne kazes. Ne treba kokezi advokat, kome se ti i zbog cega dodvoravas, ima ih i previse koji o njemu i o NJIMA vodi racuna. TACKA.

avatar
Dorotej
Monday, 14.09.2020
11:19

Krstajiću šta ti je to trebalo! Postaćeš "kukolj", "rđav čovek". U tvom klubu svi moraju da misle isto.

avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Monday, 14.09.2020
10:29

Prvo Stanojević se ne bi vratio da Savo Milošević nije imao podršku uprave što mu je ovaj preneo. Drugo Savo Milošević nije otišao zbog uprave jer je transfer politika vođena prema njegovim željama naravno u skladu sa finansijska, već je otišao zbog sudija koje delegira Sudijska organizacija FSS na čijem je čelu Kokeza jer rade po nalogu zvezde, a priznaćeš zvezda nije baš oduševljena da ne može 4 utakmice da da gol Partizanu pod vođstvom Miloševića, međutim nisu računali da će posle Miloševića doći Stanojević. Treće FSS je "pomogao" Partizanu tako što mu ne zove igrače koje su apsolutno zasluživali pozive u reprezentaciji da im ne bi dodatno podigao cenu: Milankovića u U21, a Pavlovića prvo u U21, a onda i u A reprezentaciju sve dok ih Partizan nije prodao. Četvrto FSS je "pomogao" Partizanu tako što je uvek 3 % taksu za prodaju igrača u inostranstvu, a zna se ko u Srbiji jedini pravi ozbiljne transfere u inostranstvo. Peto FSS je pomogao Partizanu tako što je ograničio broj stranaca tako da ne može da bude bolji u Evropi nego što bi bio jer u većini liga iz koje mu dolaze protivnici u Evropi imaju pravo na daleko više od 4 stranca u ligi. Šesto FSS je sa svojim sudijama oduzeo Partizanu pravo na LŠ i mnogo veće prihode, oko 100 000 00 evra je oštetio Partizan. Sedmo FSS je takođe "pomogao" Partizanu da za manje novca prodaje svoje igrače zbog loših rezultata i statistike na koju je uticao svojim sudijama. Osmo FSS je i tebi "pomogao" kada nije hteo da te upiše u školu za polaganje za trenersku licencu. Deveto Partizan je tada reagovao na tu nepravdu FSS. Deseto ne samo da te je FSS primio u školu, već si iz školske klupe postavljen u selektorsku fotelju, ali ne zato što je Partizan uspeo da se izbori za pravdu nasuprot nepravdi koju ti je FSS tada naneo, već zato što si se prodao FSS, zato si i postavljen da budeš selektor bez ijedne utakmkce na klupi i to umesto čoveka koji je odveo reprezentaciju na SP jer si prihvatio sve što on nije.Partizanov problem nisu ni igrači, ni treneri, ni Uprava za čiju sam smenu, već prodane legende poput tebe, prodani bivši igrači Partizana i svi oni navijači Partizana koji ćute na sve ovo. A reprezentaciju ste doveli dotle da se više ne zna ni njen kostur niti ko je ljut, a ko više nije, a da ne pričamo o nekom kultu i rezultatima: 2 od 12 bodova - tišina i odlazite svi iz srpskog fudbala! Svi napolje!

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 14.09.2020
10:02

kralj i cirkovic, krstajic i curcic, loncar i grbovic, gagic i pekovic (a nisam ni nasem dragom Francuzu oprostio ono slikanje i odlazak na inauguraciju)- who's next?

avatar
Old_school
Monday, 14.09.2020
14:46

Bitno da ti je bucko potaman.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 14.09.2020
19:56

Bitno je da vama nije, a da ovakve tapsete po ramenu jer direktno ili indirektno rade protiv Partizana.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 14.09.2020
19:53

old skul, old ful