Krstajić pravi tim za sledeću sezonu, važni potpisi u TSC-u!

Autor: Darko Mitrović
četvrtak 25.03.2021.
18:12
Izvor: Beta

Danas su obavili veliki posao.

EPA-EFE/MYKOLA TYS
EPA-EFE/MYKOLA TYS

Povezane vesti

Fudbalski klub TSC produžio je danas saradnju sa golmanom Nenadom Filipovićem i krilnim napadačem Đurom Zecom na još dve godine, do 2023.

Sportski direktor TSC-a Mirko Jovanović izrazio je veliko zadovoljstvo što je klub, posle produžetka ugovora s napadačem Nenadom Lukićem, uspeo da se dogovori sa još dvojicom standardnih igrača, Filipovićem i Zecom.

"Nastavili smo praksu da zadržimo naše igrače koji su pružili maksimum i dali puno klubu, jer želimo da uvek imamo ključne igrače i okosnicu tima koja je dugo na okupu. To je praksa TSC-a od početka nekog našeg uspona u protekle četiri sezone. Ne želimo da mnogo menjamo ekipu. Želimo da se zajedno razvijamo i rastemo", rekao je Jovanović, prenosi klub.

On je istakao da su ugovori produženi na dve godine, a da u toku trajanja tih ugovora ostaje mogućnost da se saradnja nastavi "dokle god je to obostrana želja".

Golman Nenad Filipović je zahvalio rukovodstvu kluba, na čelu s predsednikom Janošem Žemberijem, što su mu omogućili "da uživa u svojoj karijeri".

"Biti u jednom ovakvom klubu i zaraditi poštovanje produžetkom ugovora do juna 2023. godine je velika satisfakcija i sreća za mene. Klub ide pravim stopama i igrače nagradjuje po učinku, tako da na meni ostaje da pružam još bolje partije i da pomognem TSC-u da ide ka vrhu tabele. Nadam se da ćemo u narednom periodu doneti Evropu", rekao je on.

Napadač Đuro Zec je zahvalio klubu i stručnom štabu što su mu ukazali poverenje da i naredne dve godine nosi dres TSC-a.

"Presrećan sam i daću sve od sebe da u narednom periodu ostvarimo što bolje rezultate i da budemo još bolji na terenu. Klubom sam veoma zadovoljan, kao i saigračima", naveo je Zec.

Danas su, takođe, svoje prve profesionalne ugovore popisala i dvojica mladih igrača - Nemanja Krsmanović, levo krilo, i Petar Ratkov, napadač. Po rečima Mirka Jovanovića, oni su svojim zalaganjem, trudom, radom i igrama te ugovore zaslužili.

Ekipa TSC-a trenutno zauzima šesto mesto na tabeli Super lige Srbije sa 42 boda iz 12 pobeda, šest remija i 10 poraza.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke