Krstičić objasnio, evo zašto je odlučio da ostane u Zvezdi

Autor: Beta Beta
utorak 17.07.2018.
23:15
Izvor: Beta

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić rekao je da je zadovoljan večerašnjom utakmicom protiv Spartaksa i istakao da ni u jednom trenutku nije razmišljao o odlasku iz kluba.

BETAPHOTO/MLADJAN IVNOVIC/EV
BETAPHOTO/MLADJAN IVNOVIC/EV

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde plasirali su se u drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, pošto su večeras u Beogradu pobedili Spartaks Jurmalu sa 2:0.

"Bilo je teško probiti ih, ali uspeli smo na kraju, zadovoljan sam na kraju celom utakmicom i plasmanom u dalje takmičenje... Tokom cele utakmice smo napadali, moralo je da se otvori da damo taj gol", rekao je Krstičić za Sport klub posle utakmice.

Prvi meč, odigran prošle nedelje u Rigi, završen je bez golova, a pobedu crveno-belima u revanšu doneli su El Fardu Ben i Nenad Krstičić golovima u 78. i 81. minutu.

"Srećan sam što sam postigao pogodak... Bilo je priča oko mog odlaska, ali ja ni u jednom trenutku nisam razmišljao o tome. Ja sam zbog ovoga ostao, da postižem golove u ovom dresu, da veselim ovu publiku ovde i da uđemo u Ligu šampiona", rekao je Krstičić.

Zvezda će u drugom kolu kvalifikacija igrati protiv litvanske Suduve, koja je eliminisala kiparski APOEL.

"Sad je najbitnije da se odmorimo. Počinje i prvenstvo, da završimo tu utakmicu, pa ćemo posle da analiziramo Suduvu", rekao je Krstičić.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke