Krstičić stigao i odmah postavio ciljeve - LŠ i dupla kruna!

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 02.07.2021.
16:00
Izvor: Sportske.net

Kao da nije odlazio...

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Fudbaler Crvene zvezde Nenad Krstičić rekao je danas da se oseća kao da nije ni odlazio iz kluba i istakao da očekuje plasman u Ligu šampiona i osvajanje "duple" krune.

Krstičić je danas i zvanično zadužio po drugi put dres Crvene zvezde sa kojom je potpisao trogodišnji ugovor. On je za Zvezdu igrao od 2017. do 2019. godine kada je otišao u grčki AEK.

"Osećam se kao da nisam ni odlazio. Saigrači su me odmah prihvatili na pravi način. Znam da je Crvena zvezda prava porodica i već duže vremena mi je bila želja da se vratim. Sada se to ostvarilo", rekao je Krstičić, prenosi klub.

"Upravo to me je najviše vratilo - emocija i ljubav prema Zvezdi. Kad sam otišao u Grčku, izgubio sam tu emociju za fudbalom. Ipak, igrati u Zvezdi je nešto posebno, to nema veze sa novcem, samo sa onim što osećaš. Hoću da nastavimo tamo gde smo stali", dodao je on.

Vezni fudbaler je naveo i da je spreman da odgovori svim zahtevima trenera Dejana Stankovića.

"Gde trener kaže - tu ću igrati. Nisam tu odlučujem, već da pomognem ekipi koliko je moguće. Najbitnije mi je da budem spreman, jer kod Mistera znam još iz Italije kako to ide. Mora da se bude fit da bi se odgovorilo svim zahtevima", rekao je Krstičić.

On je rakao da se vratio kako bi nastavio tamo gde je stao.

"Očekujem plasman u Ligu šampiona i 'duplu' krunu", rekao je Krstičić.

Krstičić je u prvom mandatu u crveno-belom dresu nastupio 64 puta uz šest postignutih golova. Bio je deo ekipe Vladana Milojevića koja je osvojila šampionsku titulu, igrala Ligu šampiona i Ligu Evrope.

"Drago mi je što se Krstičić vratio u Crvenu zvezdu. Bio je važan čovek u našim velikim uspesima, kako na terenu, tako i u svlačionici. U prošlom mandatu se od prvog dana prilagodio, kao da je rodjen ovde, kao da je igrao u mladjim selekcijama, iako nije. Verujem da će tako biti i sada", rekao je sportski direktor Zvezde Mitar Mrkela.

"Drago mi je što smo uspeli da ostvarimo želju trenera Stankovića koji je hteo Krstičića u timu. On kao profil može da igra sa svakim na sredini terena i da ga napravi boljim. Donosi iskustvo, igrao je u jakim ligama, bio je i kod nas. Donosi nam mir i stabilnost", dodao je on.

Govoreći o prelaznom roku, Mrkela je naveo da klub želi da dovede napadača "koji je drugačiji profil od onog što imamo".

"Kada to odradimo, maltene smo sklopili tim. Zadovoljni smo onim što imamo. Zaista je ovo dobar tim i sve ono što budemo doveli, biće u funkciji dodatnog ojačavanja tima", zaključio je Mrkela.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke