Kruševljani opet ljuti na sudije, šta im se sad dogodilo?

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 28.10.2019.
11:31
Izvor: Sportske.net

Trener Predrag Rogan sve teže podnosi sudijske greške...

BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV
BETAPHOTO/SASA DJORDJEVIC/EV

Povezane vesti

Ni proteklog vikenda ekipa Napretka nije uspela da dođe do pobede, ali za promenu je bar prekinula seriju poraza remijem sa Voždovcem (1:1).

Međutim, ono što je Kruševljane opet naljutilo jeste nova sporna situacija, koja je na kraju presuđena na njihovu štetu.

U pitanju je ovoga puta nepriznat gol Gavriću zbog navodnog ofsajda. Sudije su tako procenile, a posle svega, trener Napretka Predrag Rogan je imao zanimljivo pitanje za njih, pošto je prethodno burno reagovao na terenu.

''Moja prva reakcija ne doliči treneru Napretka, ali ni meni kao čoveku i izvinio sam se sudijama. Shvatam da su i oni ljudi koji mogu da pogreše, baš kao što se dešava nama trenerima, ili igračima. Brojne greške u poslednje vreme, značaj utakmice, silna tenzija u finišu uticali su i na mene.

Dobio sam informaciju da je gol Gavrića bio regularan, pa sam i pitao pomoćnika, na čiju je interveniciju pogodak poništen – zašto mu zastavica nije ostala spuštena, pa da pogreše jednom i u našu korist.

Bilo šta bilo, rekao sam na kraju igračima – glavu gore, idemo dalje, čeka nas teško gostovanje u Lučanima'', istakao je Predrag Rogan, a prenosi ''Žurnal''.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke