Kruševljani puni respekta za Voždovac

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 25.08.2016.
17:49
Izvor: Sportske.net, fknapredak.rs

Šef stručnog štaba kruševačkog Napretka Dragan Ivanović rekao je da njegovu ekipu očekuje teško gostovanje u Beogradu i naveo dva objektivna razloga za takav stav.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Fudbaleri kruševačkog Napretka savladali su Javor Matis u okviru 6. kola Superlige Srbije, a pred odlazak na pauzu u šampionatu očekuje ih gostovanje Voždovcu.

Najavljujući duel sa "Zmajevima" trener Napretka Dragan Ivanović kazao je da postoje dva razloga što gostovanje Voždovcu smatra jako neugodnim, a prvi je taj što se utakmica igra na veštačkoj podlozi.

"Drugi razlog je kvalitet te ekipe koja je evidentno izgubila bodove od Crvene zvezde i administrativno od Spartaka. Kolega Živković studiozno vodi odličnu ekipu Voždovca. Imaju dobra pojačanja tako da nas očekuje teška utakmica" rekao je Ivanović.

Kada je kadrovska situacija u pitanju, trener Napretka ponovo može da računa na Gobeljića, a sa ekipom je trenirao i Markoski koji je u duelu sa Javor Matisom zadobio povredu glave.

"Posmatrajući nas, nakon pobede nad Javorom, optimistično idemo za Beograd, da pokušamo da ostvarimo pobedu. Bili bi smo zadovoljni i bodom, obzirom na trenutni bodovni saldo ekipe Voždovca" zaključio je Ivanović.

Napredak se nakon šest odigranih utakmica nalazi na devetoj poziciji na tabeli sa 8 osvojenih bodova, dok Voždovac zauzima šesto mesto sa dva boda više od Kruševljana.

Utakmica Voždovac - Napredak igra se u subotu od 20 časova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke