Kruševljani žele da se iskupe za poraz od Radničkog

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 12.05.2017.
20:54
Izvor: Sportske.net

Strateg kruševačkog Napretka Vuk Rašović kazao je da će njegovi igrači pokušati da se iskupe publici za poraz koji su doživeli u duelu sa Radničkim iz Niša.

fknapredak.rs
fknapredak.rs

Povezane vesti

Direktan okršaj u borbi za Evropu koji su prethodnog vikenda u Kruševcu vodili Napredak i Radnički nepovoljno je završen po domaći sastav.

"Čarapani" na tri kola pre kraja imaju sedam bodova manje od četvrtoplasirane Mladosti i plasman u kvalifikacije za Ligu Evrope ne izgleda kao realan cilj, što ipak ne menja ambicije ekipe Vuka Rašovića.

"Mi nemamo drugog izbora, nego da izađemo i ostvarimo ono što želimo, a to je pobeda. To nam je neophodno i to je prvi korak od ove tri utakmice koje su nam preostale. Moramo uraditi sve što je do nas. Siguran sam da igrači prepoznaju momenat i da će dati i poslednji atom snage" kazao je Rašović.

Strateg Napretka pohvalio je narednog rivala, ekipu Javor Matisa iz Ivanjice ali je u isto vreme najavio da će njegov tim pokušati da se iskupi za poraz od Radničkog.

"Mnogo je emocija potrošeno u prethodnoj utakmici, svi su se istrošili, a ostali smo dužni publici, jer sve što radimo radimo zbog njih. U trenucima kada se lomi, potpuno smo svesni koja su očekivanja svakog navijača Napretka. Optimista sam i verujem u sve ovo što radim, verujem u rad igrača, tako da optimistično ulazimo u sledeću utakmicu" dodao je Rašović.

Utakmica 5. kola plej-ofa između Napretka i Javor Matisa igra se u subotu, 13. maja, sa početkom od 19 časova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke