Kup - "Večiti" beže od Borca i Javora

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.11.2015.
13:36
Izvor: Sportske.net

Sportski centar FS Srbije u Staroj Pazovi naredne nedelje će biti domaćin žreba osmine finala nacionalnog Kupa.

Sportske.net
Sportske.net

Povezane vesti

Naredne srede, 18. novembra, u Sportskom centru Fudbalskog saveza Srbije u Staroj Pazovi biće održan žreb za osminu finala nacionalnog Kupa.

Izvlačenje parova počeće u 12 časova, a shodno Propozicijama takmičenja za Kup Srbije i pozicijama koje su učesnici imali na žrebu za 1/16 finala poznato je i ko su nosioci.

Povlašćeni status tokom predstojećeg žreba imaće prošlosezonski osvajač trofeja Čukarički, ali i superligaši Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina, OFK Beograd, Radnički Niš, Jagodina i Spartak.

Navedeni timovi neće moći da se "ukrste" u osmini finala, a potencijalni rivali biće im Voždovac, Borac, Napredak, Donji Srem, Javor Matis, Inđija, Bežanija i BSK Borča.

Pravilnik predviđa da se o plasmanu u četvrtfinale odlučuje u 90 minuta ili nakon izvođenja penala ukoliko nakon regularnog toka susreta ne bude pobednika.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SindjaNis
Thursday, 12.11.2015
16:47

Iako se nekome padne Borac nije bitno jer to nije isti tim sada bez Lalatovica ( iako je on trener), jedini tim od koga bi svi , a ne samo veciti trebalo da zaziru je Javor bez obzira sto igraju slabije u poslednje vreme i na kraju naravno i ovi ''drugoligasi'' nisu za podcenjivanje iako ih verovatno svi prizeljkuju.

avatar
Gorann
Thursday, 12.11.2015
20:42

Partizan bi trebao da zazire od svih ovih ekipa.