Kup: "Večiti" će se prošetati do 1/4 finala?

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 12.10.2017.
09:51
Izvor: Sportske.net

Sudeći na osnovu imena rivala koje bi "večiti" mogli da dobiju za protivnike u sledećoj fazi Kup takmičenja, utisak je da Partizan i Zvezdu čeka lak posao.

Sportske.net/Mihajlo Vidojević
Sportske.net/Mihajlo Vidojević

Povezane vesti

Juče su odigrane poslednje četiri utakmice šesnaestine finala Kupa Srbije nakon kojih smo dobili kompletan spisak učesnika sledeće runde takmičenja.

Ukoliko ste već zaboravili ko je sve obezbedio plasman u osminu finala, rezultata se možete podsetiti OVDE i uvideti da se desio veliki broj iznenađenja.

Tako ćemo posle dužeg niza godina u osmini finala imati nešto veći broj klubova koji se ne takmiče u Super ligi, ukupno pet od šesnaest.

Fudbalski savez Srbije uskoro će saopštiti kada će biti obavljen žreb za osminu finala Kupa, ali već sada možemo da konstatujemo, na osnovu pravilnika, da bi favoriti mogli da imaju lak posao u narednoj fazi.

"Večitima" će na žrebu biti potrebno samo malo sreće pa da ponovo ukrste sa klubom koji se ne takmiči u Super ligi Srbije, a ne može se reći da problem predstavljaju i one ekipe koje igraju u najvišem rangu a biće među nepovlašćenima.

Za izbegavanje su Rad i Mačva, dok sve ostale ekipe ne bi trebalo da predstavljaju problem za klubove sa Topčiderskog brda.

Nosioci: Partizan, Crvena zvezda, Vojvodina, Mladost(L), Napredak, Javor Matis, Čukarički, Spartak ŽK;

Nenosioci: Rad, Borac, Mačva, Inđija, Radnički (P), Budućnost (D), Proleter, Zlatibor;

Utakmice osmine finala Kupa Srbije na programu su 25. oktobra, a pre toga će morati da bude obavljen žreb kako bismo saznali ko će na koga u toj fazi takmičenja.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Petronije
Thursday, 12.10.2017
12:05

Dokle bre ove glupiosti sa nosiocima? Kup treba da bude takmičenje u kom su svi ravnopravni, u kom svako ima svoju šansu. Ovo privilegovanje najjačih ne služi ničemu osim ubijanju svake nade manjim klubovima.

avatar
PER ASPERA AD ASTRA
Thursday, 12.10.2017
09:54

NAPRED PARTIZAN!