Lalat ''zaboravio'' na Kup utakmice sa Zvezdom?

Autor: Darko Mitrović
sreda 19.04.2017.
11:32
Izvor: Sportske.net, Novosti.rs

Neuspeh u borbi za plasman u plej-of fazu takmičenja u Superligi prilično je demoralisao ekipu Čukaričkog koja je juče na svom terenu poražena od Radnika sa 2:1, u meču prvog kola plej-auta.

Beta/FK Čukarički/Ds
Beta/FK Čukarički/Ds

Povezane vesti

Iako su osvojeni bodovi prepolovljeni, Čukaričkom opstanak u ligi ne bi trebalo da bude ugrožen, pa će klub sa Banovog brda teško pronaći motivaciju za preostali deo sezone.

Ipak, nije ni sve tako crno, jer ''Brđani'' su izborili plasman u polufinale Kupa Srbije gde će 26. aprila i 10. maja u dvomeču sa Crvenom zvezdom voditi borbu za finale i eventualni plasman na evropsku scenu. Utakmice u plej-autu mogle bi za njih da budu odlična priprema za završnicu takmičenja u Kupu Srbije.

Ali, stiče se utisak da je trener Nenad Lalatović posle poraza od Surduličana na trenutak i ''zaboravio'' na najvažnije utakmice njegovog tima do kraja tekuće sezone.

''Moramo da budemo u glavi u plej autu, da odigramo tih šest utakmica i onda da se dobro pripremimo za narednu sezonu. Malo promenimo igrački kadar, da se nekim igračima zahvalimo, neke nove dovedemo i da jednostavno Čukarički sledeće sezone bude među prva tri, četiri tima u ligi'', izjavio je Lalatović, a prenose ''Novosti''.

kada je sama utakmica protiv Radnika u ptanju, Lalatović je uglavnom zadovoljan onim što je video u prvom poluvremenu, ali..

''U drugom delu Radnik se organizovano branio igrao na polukontru i kontru kao i sve ekipe koje dodju ovde i nismo uspeli to sve da probijemo. Onda smo primili još jedan gol, Arsenijević je izbacio u igri jedan na jedan našeg Kopitovića. I dalje smo napadali, imali još dve lepe šanse, ali onda sledi kazna'',
objasnio je Lalatović.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wednesday, 19.04.2017
11:35

Zar vi u tom dvomecu ocekujete neku borbu? :-)) Momentalna smena u mladoj mora da usledi, ne moze neko da vodi i klub u isto vreme, da je strani pa jos i nekako...