Lalatović bi da sa Stankovićem baci u drugi plan Vidićevo pismo?!

Autor: Darko Mitrović
petak 20.11.2020.
12:50
Izvor: Sportske.net

Trener Vojvodine danas upitan o onome o čemu od juče priča cela fudbalska Srbija. Da li vas je iznenadio odgovorom?

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Nemanja Vidić je gromoglasno juče svojim otvorenim pismom ukazao na brojne, sve veće probleme u srpskom fudbalu koji se godinama ne rešavaju i sve je više reakcija na ono na šta je naš proslavljeni fudbaler ukazao.

Međutim, konkretan odgovor trenera Vojvodine Nenada Lalatovića danas je izostao, iako mu je od strane novinara postavljeno to pitanje.

Utisak je da ne želi da bilo ko ili bilo šta zaseni derbi 15. kola Linglong Superlige Srbije u kojem Vojvodina na svom terenu u nedelju dočekuje ekipu Crvene zvezde.

''Derbi vraćamo u prvi plan. Vraćam ga ja, vraća ga Dejan Stanković. Ne može ništa da stavi derbi u drugi plan. Ne želimo da čitamo novine, živimo od fudbala i želimo da se bavimo samo time'', poručio je Lalatović u razgovoru sa novinarima.
-
baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Piksi G00L iz korner
Saturday, 21.11.2020
11:00

Lalatovicu oni tako pricaju samo da skrenu paznju na druga desavanja, a ne na ono sto ce se danas desiti na stadionu otetom od Vojske Srbije.

avatar
Popay
Friday, 20.11.2020
15:53

“Ovoga me krsta, sve ću da reći..”
https://youtu.be/UJeubod7af4

avatar
paok
Friday, 20.11.2020
14:50

Jos jedan demagog, pitas ga jedno on prica o necrm drugom. U redu ako neces da pricas o tome, kazes i teraj o narednoj utakmici.