Lalatović: "Bitno je kako ćemo početi prvenstvo"

Autor: Beta Beta
subota 27.01.2018.
23:51
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da će mu tokom pripremnog perioda najbitnije biti da što bolje pripremi ekipu za nastavak sezone, a da će manje pažnje obraćati na rezultate u prijateljskim utakmicama.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

"Ne izigravam na pripremama policajca, pre svega jer igračima verujem. Nek odmaraju kako žele, a što se tiče treninga smanjićemo intenzitet na Kipru i radićemo više na taktici, prekidima, završnici... Nisu mi merilo pripremne utakmice, bitno je kako će da krene prvenstvo. Konkurencija je žestoka za izlazak u Evropu. Ne zna se koji je tim bolji od kog", rekao je Lalatović za klupski sajt.

On je kazao da će tokom priprema na Kipru igrači dobiti jednaku šansu na terenu, odnosno da će svako igrati dve po 45 minuta, jednu 75 i dve po 90.

Ovih dana se govorilo da će Darko Zorić napustiti Banovo brdo, a prema rečima Lalatovića danas je dogovoreno da on ostaje u klubu i putuje sa ekipom na pripreme. 

"Sigurno da po igračkom kvalitetu zaslužuje da bude na svakoj utakmici kao što je bio standardan pre prve povrede. Mislim da su problem bile njegove dve operacije, prvo prepone pa stopalo i treba mu vreme da se vrati u formu. Mora više da radi", rekao je Lalatović.

On je rekao da će do kraja prelaznog roka "možda biti još jedno pojačanje" ili u slučaju odlaska nekog od fudbalera.

Čukarički je peti na tabeli Superlige sa 38 bodova, dva manje od trećeg Spartaka. U nastavku prvenstva, 17. februara dočekuje Mačvu.

Fudbaleri Čukaričkog sutra putuju na Kipar, gde će odigrati šest utakmica, a prva je već u utorak protiv Mlada Boleslava iz Češke. Tri dana kasnije na programu je meč protiv MFK Karvine, takodje iz Češke, dok će 5. februara igrati sa drugim timom Soligorska iz Belorusije, dan kasnije protiv domaćeg Karmiotisa, a 9. februara UFA Rusija i sutradan (dan pred povratak) protiv švedskog Bromapojkana.

Utakmice će se igrati od 15 časova po srednjeevropskom vremenu, sem poslednje koća će se igrati sat kasnije.

U Limasol na Kipar sa stručnim štabom i upravom Čukaričkog putuje 27 igrača, ali i omladinski tim ekipe s Banovog brda.

Na spisku putnika su: Aleksandar Kirovski, Nemanja Belić, Djordje Petrović, Semjuel Ovusu, Nemanja Milojević, Djordje djurić, Darko Puškarić, Ivan Jovanović, Stefan Šapić, Marko Šarić, Nikola Drinčić, Petar Bojić, Marko Docić, Djordje Bašanović, Zoran Rendulić, Miroslav Bogosavac, Miladin Stevanović, Ognjen Mudrinski, Boris Kopitović, Asmir Kajević, Petar Mićin, Darko Zorić, Sava Radić, Ismael Fofana, Petar Milić, Nemanja Belaković i Marko Jović.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke