Lalatović: "Kao da drvlje i kamenje bacamo na nekoga"

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.12.2014.
17:09
Izvor: Sportske.net

Plastičan je bio u objašnjavanju današnjeg neuspeha u Lučanima trener Crvene zvezde Nenad Lalatović. Remi je objasnio kao rezultat neshvatljivih grešaka a nije izostao ni "metafizički momenat" u traženju razloga za još jedan loš rezultat.

Beta/Branislav Božić/Ds
Beta/Branislav Božić/Ds

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde stavili su tačku na jesenji deo sezone remijem u Lučanima koji je odjeknuo kao šamar pred odlazak na zimsku pauzu. Branilac titule vodio je do poslednjeg minuta a onda je po lučanskom blatištu primio gol iz kontranapada!

"Došli smo danas u Lučane da pobedimo, ali u tome nismo uspeli. Ponovo pravimo neshvatljive greške, i neverovatan je način na koji smo primili gol" počeo je svoje izlaganje nakon utakmice trener Crvene zvezde.

Mladost je danas četiri puta šutirala u gol Predraga Rajkovića a Nenad Lalatović stekao je utisak da je domaćin do izjednačenja stigao posle prvog udarca prema reprezentativnom čuvaru mreže.

"Iz našeg auta, umesto da pošaljemo loptu u dubinu, mi smo odigrali pas po širini, Mladost je napravila kontru i izjednačila. Mislim da je to bio prvi udarac ka golu Rajkovića, koji se tada prvi put i isprljao" istakao je Lalatović.

U traženju razloga za poraz trener Crvene zvezde okrenuo se i onoj narodnoj "da l' smo na Boga kamenjem gađali..."

"Kao drvlje i kamenje da bacamo na nekoga, pa nam se ovako vraća. Šta da radimo, hteli smo pobedu, nismo je ostvarili, okrećemo se proleću.  Igrali smo bez nekoliko igrača, ali to nije opravdanje - skupili smo se, nadali se da ćemo doći do pobede, ali, nažalost, nismo" razočarano je zaključio trener crveno-belih.

Zvezda nakon današnjeg remija u Lučanima ostaje druga na tabeli ali sa 6 bodova zaostatka za vodećim Partizanom koji je tokom popodneva slavio protiv Borca iz Čačka rezultatom 5:1.

Prvu utakmicu u prolećnom delu sezone crveno-beli igraju krajem februara na gostovanju Radničkom u Nišu ali do tog meča na "Marakani" mora da se promeni mnogo toga ukoliko i dalje postoji ambicija da se odbrani titula.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Goce94Skoplje
Sunday, 07.12.2014
18:18

e moj Lalatovicu treba da razmislis koje igrace zasluzuju da nose Zvezdin dres a koje bi trebao da pustis da greju klupu ovako ce Partizan duplirati prednost u prolece.