Lalatović našao pojačanje na "Marakani"!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 08.01.2017.
11:18
Izvor: Sportske.net, zurnal.rs

Bivši fudbaler i trener Crvene zvezde uskoro bi mogao da dobije pojačanje iz svog nekadašnjeg kluba. Radi se o igraču koji je svojevremeno na Lalatovićevo insistiranje stigao na "Marakanu".

Beta/BranislavBožić/Mo
Beta/BranislavBožić/Mo

Povezane vesti

Šef stručnog štaba fudbalskog kluba Čukarički Nenad Lalatović zakazao je okupljanje igrača za 10. januar, a sportski direktor Vladimir Matijašević radi na tome da do tog datuma ostvari jednu od želja novom treneru "Brđana".

Novi fudbaler Čukaričkog uskoro bi trebalo da postane dosadašnji desni bek Crvene zvezde Miloš Cvetković koji je po završetku 2016. godine postao slobodan igrač, prenosi "Sportski žurnal".

Beograđanin je karijeru započeo u mlađima kategorijama Crvene zvezde ali je na seniorskom novou afirmaciju stekao braneći boje Hajduka iz Kule i kruševačkog Napretka.

Upravo je u superligašu iz Kruševca sarađivao sa Nenadom Lalatovićem i potom na njegovo insistiranje stigao u Crvenu zvezdu u decembru 2014. godine.

cvetkovic

Najviše minuta za vreme boravka na "Marakani" Miloš Cvetković je dobijao dok je na klupi sedeo Nenad Lalatović, a kada se Marko Petković oporavio od povrede popularni Cvele je sve ređe dobijao šansu.

Samo na početku tekuće sezone Miodrag Božović je davao Cvetkoviću priliku da igra i to u evropskim kvalifikacijama, dok je u Superligi zabeležio samo dva nastupa!

Nakon isteka ugovora Miloš Cvetković je slobodan u izboru nove sredine, a sve su prilike da će ponovo sarađivati sa Nenadom Lalatovićem, ovoga puta u Čukaričkom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
sashki
Sunday, 08.01.2017
16:24

A možda ipak lalat zna šta radi, jer sam 100% siguran da ovi u zvezdi nemaju pojma (ne zbog cvetka već u sustini) pazite šta vam kažem. Biće isto kao sa partizanom. Najavljuju pojacanja i niko nece doci, a posle ce im to biti izgovor

avatar
johnny012
Sunday, 08.01.2017
14:11

Izgleda da je Lalat emotivno vezan za Cvetka.... :-D

avatar
Filip MUFC
Sunday, 08.01.2017
17:59

Zna njegove sposobnosti.nČovek kad hoće defanzivno može da odigra vrhunski.

avatar
Aleksandar K
Sunday, 08.01.2017
13:32