Lalatović ne zamera Joviću

Autor: Beta Beta
subota 18.10.2014.
22:44
Izvor: Beta

Na konferenciji za novinare, trener Crvene zvezde Nenad Lalatović ocenio je da je mladi napadač Luka Jović mogao da bude junak utakmice, ali ne sumnja da je pred njim sjajna karijera.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović rekao je da njegovi fudbaleri moraju da "dignu glavu" posle večerašnjeg poraza od Partizana u devetom kolu Super lige Srbije.

"Najbitnije je da dignemo glavu gore, prvenstvo nije gotovo. Partizan ima jako dobar, iskusan tim, koji igra već godinu dana zajedno. Njihovo iskustvo je došlo na videlo u drugom poluvremenu i čestitam na pobedi", rekao je Lalatović novinarima posle utakmice.

Zvezda je kao gost izgubila od Partizana sa 1:0, u 147. "večitom" derbiju. Jedini gol na utakmici postigao je Nikola Drinčić u 77. minutu iz slobodnog udarca. Crveno-beli sada imaju četiri boda manje od "večitog" rivala, koji ima i utakmicu manje.

"Izgubili smo mnogo vazdušnih duela, to mogu da zamerim, ali to je za analizu. Takođe, od početka prvenstva nam nedostaje realizacija, moraćemo da radimo na tome", kazao je Lalatović.

Trener crveno-belih je rekao da je zadovoljan kako je njegova ekipa igrala u prvom poluvremenu, dok je u drugom viđen znatan pad.

"Mogu da budem zadovoljan kako smo odigrali u prvom poluvremenu, to je model kako treba dalje da igramo. Neshvatljiv je pad bio u drugom, Partizan je bio bolji, stvarao nam je probleme dugim loptama, a posle jedne takve je i pao gol", naveo je on.

Lalatović je istakao da nema šta da zameri mladom napadaču svog kluba Luki Joviću, koji je propustio dve odlične prilike u prvom poluvremenu.

"Luka je mogao da bude junak, da je iskoristio šanse, pogotovo prvu. On je mlad igrač, nemam šta da mu zamerim. Ovo je bio veliki izazov za njega. Pokazao je da je biser i da je pred njim sjajna karijera. Promašio je šta nije smeo, ali to je fudbal, dešava se", rekao je Lalatović.

Zvezda će u sledećem kolu, narednog vikenda igrati na svom terenu protiv Donjeg Srema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke