Lalatović o Partizanu uz poseban osvrt na Miloševića

Autor: Aleksandar Obrenović
petak 04.09.2020.
22:06
Izvor: Sportske.net

Vojvodinin stručnjak o promenama u crno-belom.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Tri dana pauze imali su fudbaleri Vojvodine nakon pobede nad Partizanom, bila je to svojevrsna nagrada igračima od Nenada Lalatovića.

On se osvrnuo na dosadašnji tok sezone sa naglaskom na utakmicu protiv Partizana.

"Bila je stvarno fenomenalna utakmica. Drago mi je što je Vojvodina opet u vrhu srpskog fudbala. Šta smo sve pružili, zaslužili smo da imamo i koji bod više. Mogu slobodno da kažem i da zaslužujemo da delimo prvo mesto sa Crvenom zvezdom, zbog načina na koji igramo. Vojvodina postiže dosta golova na utakmicama, igra napadački, moderan fudbal. Kada podvučemo crnu - svaka utakmica Vojvodine u prvih šest kola je bila najzanimljivija. Stvarno sam preponosan ovim momcima. Sve što tražim od njih oni ispoštuju, ovo su sve njihove zasluge. Oni su naši heroji, osvajači Kupa. Utakmica protiv Partizana je bila na evropskom nivou", kaže Lalatović.

Inače, prokomentarisao je i odlazak Miloševića.

"Moram da kažem da mi je jako žao zbog Sava Miloševića, jer je to jedan izvrstan stručnjak i moj veliki prijatelj. Žao mi je što je isključen i što je podneo ostavku, jer smatram da je još mnogo toga dobrog mogao da donese Partizanu. Saletu Stanojeviću takođe želim puno uspeha. Oni su moji prijatelji. Želim mu da razdrma ekipu i da Partizan počne da igra onako kako njihov trener to bude želeo", dodao je Lalatović.


baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING♦⭐KING♦⭐KING♦⭐
Friday, 04.09.2020
23:30

Licemeru jedan, šeirio si nad lopovlucima nad Partizanom, prvo ste ga pokrali u prvenstvu kada ti je nameštena pobeda u tom poslednjem kolu izmišljenim penalom za faul nad igračem Partizana i kada si počeo da se praviš hrabar jer si odlično znao da će zvezdini navijači prerušeni u sudije nastaviti po vašoj direktivi. Nastavili su u finalu kupa sa dva neregularna priznata gola vojvodini zbog dva dvostruka faula na štoperom Partizana zbog čega ste došli do produžetke u kojima nije dosuđen penal nad Vitasom, a onda i u novom prvenstvu sa 7 nepokazanih crvenih kartona: 1. Andrić koji je opalio po nogama Stevanovića bez da ide na loptu, 2. Bralić koji je ispred svog šesnaesterca zaustavio loptu rukom kada je već imao žuti, 3. Drinčić za lakat u glavu Sume, 4. Saničanin koji faulira Sadika u izglednoj šansi za gol, 5. Lalatović za ulaske u teren, 6. Lalatović za napuštanje restriktivnog prostora i obraćanja pomoćnom lopovu, 7. Lalatović za pentranje na ogradi. I ti se javljaš da kažeš da ti je žao. Savo je otišao jer je imao takve prijatelje poput tebe, a da nije shvatio da mu nameštate odlazak jer pošteno ne možete nikako protiv Partizana!

avatar
Dr fudbala Miloje
Thursday, 10.09.2020
16:01

Ти кад неком кажеш да је лицемер је лицемерје над лицемерјем.

avatar
Dr fudbala Miloje
Friday, 11.09.2020
15:20

Саво је отишао што је имао пријатеље попут вас.