Lalatović oborio Partizan posle pet godina, Vojvodini Kup posle penala!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 24.06.2020.
21:55
Izvor: Sportske.net

Velika pobeda Vojvodine, jedna od najvećih u ovom milenijumu.

Pedja Milosavljevic / STARSPORT
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Povezane vesti

Vojvodina je osvajač Kupa Srbije pošto je posle boljeg izvođenja penala bila bolja od Partizana rezultatom 4:2. U regularnom delu je bilo 2:2.

Partizan je od starta imao inicijativu, što je Vojvodina i želela, pustila je crno-bele da igraju i čekala je svoje šanse iz kontranapada ili nakon grešaka kluba iz Humske.

Imao je Sadik jedan dobar prodor kada je uposlio Asana, tada je Rockov prvi put dobro reagovao, a onda i par polušansi koje nisu urodile plodom.

Savo Milošević je bio izuzetno nezadovoljan kako je Lazar Marković igrao, pa je nakon pola sata igre uveo u igru Filipa Stevanovića. Mrkaić je bio prvi igrač koji je šutirao ka golu Partizana, a onda u 38. minutu šok za crno-bele.

Strahinja Pavlović je izgubio loptu, Mrkaić je uspeo da dođe do nje i da je pošalje Bojiću koji sjajno pronalazi Miljana Vukadinovića kojem nije bilo teško da pošalje loptu u mrežu za 1:0.

Šok od kog se crno-beli nisu oporavili do kraja poluvremena, imali su samo jednu šansu preko Asana koji je morao bolje da šutira.

Emil Rockov je odmah krenuo sa sjajnim odbranama u drugom poluvremenu nakon udarca Asana, a Savo Milošević je u igru poslao i Sumu.

Miljan Vukadinovic
foto: Starsport/Peđa Milosavljević

Fantastična šansa na drugoj strani, Vojvodina je mogla i do 2:0 da je Mrkaić iskoristio "momentum" nakon što je poslao po burek Vitasa, imao je dobru situaciju ali je šutirao pored gola.

U 52. minutu velika šansa za Sadika da izjednači, Rockov ponovo fenomenalan.

I onda nova kazna za Partizan. Strahinja Pavlović je rastao u pravog tragičara ovog susreta, Petar Bojić ga je prošetao, potom je i savladao Stojkovića za velikih, velikih 2:0!

Partizan je tražio prostor u odbrani Vojvodine, ali nije ga bilo lako naći večeras, Nenad Lalatović je sjajno spremio svoje igrače za večerašnji duel.

U 68 minutu Vitas šutira neverovatno dobro sa skoro 35 metara i pogađa stativu, očekivali smo sve više napada Partizana do kraja utakmice. Sledi udarac Sadika kada lopta odlazi preko gola, i onda konačno gol u mreži Vojvodine.

Umar Sadik
foto: Peđa Milosavljević/Starsport

Umar Sadik se odlično snašao, odradio je pola posla, poslao loptu mladom Stevanoviću koji prima na grudi, a potom desnom nogom pogađa suprotan ugao!

Velika šansa za Sadika u 90. minutu kada je Rockov odlično reagovao, sve manje vremena je bilo za crno-bele.

Rockov je napravio katastrofalnu grešku u 4. minutu nadoknade kada mu je ispala lopta, usledio je korner iz kog smo videli izjednačenje.

Korner je izveden sa desne strane, Strahinja Pavlović od tragičara postaje junak - 2:2! Izveo je maestralne "makazice", dovoljno za produžetke!

Partizan je imao psihološku prednost u nastavku, ali Vojvodina nije pala tako lako. U prvom produžetku nismo videli ni ozbiljniju akciju, a ista situacija i u drugom delu.

Prešli smo na penale.

1. Natho u rašlje; A. Stojković siguran;
2. Vitas šalje loptu visoko preko; Gemovićeva panenka!
3. Stevanović snažno u gol; Devetak pogađa;
4. Zdjelar preko gola! Đorđević donosi Voši kup!

Partizan na ovaj način ostaje bez trofeja ove sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

25 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Аполо
Thursday, 25.06.2020
09:18

Честитке Војводини и Лалату, заслужено сте подигли пехар и само наставите тако када на ред дођу квалификације за Европу!

avatar
Alex DeLarge
Thursday, 25.06.2020
09:17

Kako dobro igra ovaj stoper od 200 miliona...ja ovo ni u petlicima nisam video

avatar
Bojan Samardzic
Thursday, 25.06.2020
08:45

Cestitam igracima Partizana osvajanje srebrne medalje u Kupu.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 28.06.2020
00:15

I ja vasima drvene.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Thursday, 02.07.2020
12:58
avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 30.06.2020
22:11
avatar
Limenka
Wednesday, 24.06.2020
23:18

Svaka cast, bez stranaca igrali junacki i pobedili. Asano,Suma,Lazar Markovic, Scekic, Miletic, Ostojic nemaju stofa za Partizan, iz aviona se vidi da nisu igraci za nas. Lazar je komedija za sebe

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 28.06.2020
00:16

Suma nema stofa?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Tuesday, 30.06.2020
17:47

Ako tako strogo gledas, retko koji nas igrac nije van forme.

avatar
Limenka
Monday, 29.06.2020
14:36

Dobar igrac nema sta, ali cas povredjen, cas uvredjen, cas van forme. Vise ne igra, nego sto igra. Suma sumarum, nismo se nesto ovajdili o njegov leprsavi fudbal.

avatar
magister
Wednesday, 24.06.2020
23:17

Nije kraj sveta, ali - nije dobro. Kad se analizira sezona - baš je loša. Uzdigli smo sporadične dobre momente, trenutke nadahnuća u - snagu. Koja, nažalost, izgleda ne postoji. Može da se diskutuje i analizira do sutra svaki pojedinačni meč, možemo da se hvalimo pozitivnim rezultatom protiv Zvezde, iskompleksiranima je to važnije od ukupnog uspeha ili neuspeha u sezoni. Objektivno: izgubili smo prvenstvo već na polusezoni, gubili i igrali nerešeno sa znatno slabijim timovima, sa neuporedivo jevtinijim sastavima, sa klubovima čiji je budžet višestruko manji od našeg, čiji direktor ima verovatno 10x manju godišnju platu, kojima država neuporedivo manje pomaže, kojima sudije ne gledaju kroz prste... Da li je Lalatović Klop? Možda i nije, ali za nas - on je Klop na kvadrat. Mogu navijači da ga mrze i psuju, ali to je samo bolest i niskost bednika i nemoćnih. Možemo da objašnjavamo kako je neko tamo nešto pogrešno uradio, ali mi definitivno imamo 30 igrača na spisku od kojih je više od polovine po kvalitetu daleko iznad igrača Vojvodine, a razlika je takva da bi njihov najbolji igrač kod nas možda uspeo da dođe na klupu. A za nekoliko dana - izgubili smo dvaput.

Savo ipak mora više da se potrudi, mora da uoči svoje greške, pa i u odabiru. I dalje mislim da su Šehović, za mesto levog beka, Zakarić, kao igrač koji je mogao da igra na oba krila i u sredini, koji je odlično odrađivao i u defanzivi i u napadu, i Nikolić, koji ima talenta - morali da budu u prvih 18. Takođe mislim da je morao da podigne koncentraciju igrača na viši nivo, suviše je ispadanja i pogrešnog odigravanja u ključnim situacijama, a tako se gube bodovi, tako se ostaje bez trofeja. Što se mene kao navijača tiče, Savo i dalje ima punu podršku, ali i zamerke i sugestiju da je vreme za preispitivanje i neke promene. Ubeđen sam da u atmosferi u kojoj živimo ovde, veliki klub uz tim, osim trenera i lekarske ekipe, treba da ima i - psihoterapeuta. Koji će pomoći treneru da iz ekipe izvuče psihološki maksimum. Pre skoro 50 godina smo imali takvu osobu u Partizanu (mislim da je bio psiholog Stefanović). I sa njim posle deset godina pauze osvojili prvenstvo (1976, mislim, možda sam nešto i pogrešio, pišem po sećanju).

avatar
Kori Volden
Wednesday, 24.06.2020
22:28

Lalat rek'o moze ! Cestitke partizaiu na veoma uspesnoj sezoni, sledece sezone da pokusaju da pridju na minus 10 bar. Trpaj Lalate !

avatar
Gogi-11
Wednesday, 24.06.2020
22:17

Ухххх па куд не.суди ангеловски он зна како се добијају изгубљене утакмице... овај гробар грујић није имао храбрости да погура још мало...

avatar
Wednesday, 24.06.2020
22:12

Čestitke Vojvodini! Prvo poluvreme malo dosadno, drugo fenomenalno. Gol Pavlovića nerealan! Sve u svemu, sa neutralne strane mogu da kažem da je utakmica bila odlična! A i drago mi je zbog Lalatovića.

avatar
Vlada Mutavi
Wednesday, 24.06.2020
22:07

Sve čestitke Vojvodini na osvojenom kupu.
Milošević je još jednom dokazao da nije nikakav taktičar i da je Lalatović za njega trenerčina, a Stojković nije golman koji ume da brani penale. Da ih je bilo po 50 na obe strane, garantujem da ni jedan ne bi odbranio. Stevanović je mnogo bolji u tom segmentu, ali Miloševiću to nije važno. Zna se ko je prvi golman.
Savo, nisi dostojan da budeš na čelu stručnog štaba. Sa ekipom koja u svojim redovima ima jednog Lazu Pavlovića, Natka, Sumu, Asana, Sadika, Fiću Stevanovića, ... nisi osvojio ništa. Ubeđen sam da bi jedan sasvim sasvim prosečan trener sa ovakvom ekipom osvojio duplu krunu i to veoma, veoma ubedljivo. Žao mi je što će se ovakva ekipa razići a da nisu osvojili ništa.

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 24.06.2020
22:06

Обећавали дуплу круну а освојили дуплу нулу.

avatar
Südkurve München
Wednesday, 24.06.2020
22:06

Bravo Voso, ispunila si Ozegovicu zelju i zgazila Partizan

avatar
BojanMC
Wednesday, 24.06.2020
22:01

Zamalo partizan da smanji da ne bude više dvocifrena razlika u kupovima! Haha.

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Wednesday, 24.06.2020
22:01

Kod prvog gola vojvodine faul u napadu nad Pavlovićem, kod drugog gola vojvodine takođe faul u napadu nad Pavlovićem, kod prvog gola Partizana Saničanin je đonom startovao na nogu Filipu i nije dobio drugi žuti karton, Bojiću je oprostio prvi žuti karton, u produžetku umesto penal za Partizan nad Vitasom za povlačenje za dres sudi faul Vitasa, 31 faul za vojvodinu od toga ni 11 ih nije bilo, s druge strane dozvolio je prebijanje igrača Partizana, povređeni su i Suma, i Marković i Ostojić, dozvolio odugovlačenje i uspeo da završi novi zadatak koji mu je zvezdin FSS postavio - ukrao je Danilo Grujić Kup Partizanu! Krađe ne priznajemo i slavimo 5 uzastopnu duplu krunu i 13. uzastopnu titulu - potpuna dominacija Partizana!

avatar
NajveciZvezdasIkad
Wednesday, 24.06.2020
22:00

Partizanu ovoga nije pomogla ni ogromna pomoć sudije.

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 24.06.2020
22:00

Sad si uzo trofej lalate lalate lalateeeee, poslo batica savu na djubriste istorije, pokazao mu kakav je fudbalski diletant

avatar
Dr fudbala Miloje
Wednesday, 24.06.2020
22:00

Браво Лалате ни лопов из Чокота није могао да ти ускрати победу.

avatar
Deki.Stankovic.5
Wednesday, 24.06.2020
22:00

Cestitam laznim vicesampionima 5-u uzastopnu imaginarnu duplu krunu.E bre Lalate pokvari im svu plač logistiku,sta ce sad,smislice vec nesto Zeks i Vuleta,ostanite kraj malih ekrana.
P.s Ako je neko zasluzio da uzme kup od svih nasih trenera to je ovaj covek,svaka mu cast,lud jeste,ali je i trener,to bez pogovora!

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 24.06.2020
21:58

Hahahahahahah znaci nevera, kako ih stize karma posle polufinala, pricali nakon zvezde kako su najbolji tim u drzavi i da su to tad pokazali, samo jos neko da obavesti vosu o tome hahahaha

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Wednesday, 24.06.2020
21:58

Cestitke Vojvodini, uprava napolje!