Lalatović otkrio, Vojvodina u finalu bez dva važna igrača!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 21.06.2020.
17:15
Izvor: Sportske.net, fkvojvodina.rs

Ali, on je i bez njih ostvario cilj u prethodnom meču protiv Partizana.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Još tri dana ostalo je do finala Kupa u Nišu, gde će se u sredu sastati ekipe Vojvodine i Partizana.

U petak su se ove dve ekipe sastale i u poslednjem prvenstvenom kolu, Vojvodina je slavila sa 1:0, s tim da je trener Partizana Savo Milošević odlučio da poštedi napora većinu standardnih prvotimaca.

Njegov kolega sa klupe Vojvodine nije previše eksperimentisao, da bi potom i objasnio svoju strategiju.

''Savo ima svoju filozofiju, ja imam svoju. Do sledećeg meča ima pet dana, a ja smatram da su mojim igračima potrebne utakmice da bi bili na optimalnom nivou.

Mi smo jak kolektiv, te moji igrači igraju lošije kad duže odmaraju. Ovo im nije bilo ništa preterano naporno.

Profesionalci su i imaju sasvim dovoljno vremena da se oporave, tako da smatram da ništa loše nisam napravio. Savo je obezbedio drugo mesto, dok mi pokušavamo da se vratimo na treću poziciju i smatram da su moji igrači to zaslužili. Na teren sam izveo tim za pobedu nad Partizanom i u tome smo uspeli'', izjavio je Lalatović.
-
Baner 9
-
U petak u sastavu Vojvodine nije bilo Mirka Topića, za koga je zimus postajalo veliko interesovanje tokom prelaznog roka, takođe ni Bogdana Mladenovića. Lalatović je potvrdio da na njih dvojicu neće moći da računa ni u sredu u finalu Kupa.

''Topić je povređen, Mladenović takođe. To su dvojica igrača koji jako nedostaju u našoj igri, jer su bili standardni i jako bitni u mojoj filozofiji. Već duže vreme igramo bez njih, ali koga nema, bez njega se može i mora. Apsolutno sam zadovoljan sa onim što su za Vojvodinu uradili momci koje sam izveo na teren. Topić i Mladenović sigurno neće igrati ni u finalu Kupa, već tek od sledeće sezone'', izjavio je Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Sunday, 21.06.2020
17:24

Tralalatović bez srama i stida veliča krađu zvezdine novosadske filijale nad Partizanom uz pomoć zvezdinog delije Miloša Đorđića i zvezdanaesterca koji je u rangu zvezdinih, tipično za zvezdaša.

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Sunday, 21.06.2020
19:13

A start Brezancica?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 22.06.2020
00:09

Znaci, i ti mislis da je kompenzovao? :-D

avatar
paok
Sunday, 21.06.2020
22:24

Nije problem da se svira penal ako je bio a isto tako ne treba da ga svira kad nije. Napravi dve greske u utakmici koja nije bitna.