Lalatović poslao jasnu poruku, tiče se Partizana!

Autor: Darko Mitrović
subota 13.04.2019.
22:14
Izvor: Sportske.net, blic.rs

Za četiri dana sledi gostovanje u Humskoj.

Beta/Saša Đorđević/Ds
Beta/Saša Đorđević/Ds

Povezane vesti

Niški Radnički nije uspeo da pruži ozbiljniji otpor Crvenoj zvezdi, već na početku drugog poluvremena je utakmica bila rešena, Zvezda je slavila sa 3:0 i praktično otpisala Nišlije iz trke za titulu.

Prema tome, Radničkom ostaje sada borba za osvajanje Kupa Srbije, a prvi korak ka tom cilju vodi preko Partizana, sa kojim se Nišlije sastaju u polufinalu.

Prva utakmica polufinala igra se u sredu na stadionu u Humskoj, a trener Radničkog Nenad Lalatović je posle ubedljivog poraza od Zvezde poslao jasnu poruku.

''Nismo se nijednog trenutka nadali tituli protiv Zvezde, ali napravio se takav pritisak u medijima i to je verovatno uticalo malo na moje igrače.

Mi nemamo tim da osvojimo titulu, ali ima da probamo da uđemo u finale Kupa'', poručio je Lalatović, a prenosi ''Blic''.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
peca
Sunday, 14.04.2019
01:02

Hajde Sajberi i ostali rajberi jos mako pa nestalo cim ode Miloje bice i vama zort.I vi spominjete Dzombu a Miljanic i Fsj...slicno kao i sada Kokeza...

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 13.04.2019
23:13

Vi kao i svaki drugi Superligaš imate šanse protiv Partizana najviše zahvaljujući sudijama, a inače što se tiče vašeg kvaliteta slabo biste se samo sa njim vi pitali protiv Partizana. Od 31 utakmicu ove sezone sudije su sudile samo 3 bez da oštete Partizan (naravno i njegovog protivnika), a rezultati su sledeći: Partizan 4:0 Voždovac, Partizan 6:0 Dinamo i Partizan 3:0 Čukarički, a ukupan skor je 3-0-0 13:0. Isto biste i vi i vaša zvezda tako prošli samo da je suđenje pošteno.

avatar
Pipo Inzagi
Saturday, 13.04.2019
23:35

Hvala na pojašnjenju.... hahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahahaha hahahahaha...

avatar
M173
Sunday, 14.04.2019
00:13

Brate moj po tvojoj logici ceo svet je protiv Partizana i sve se radi na njegovu štetu a u suprotnom bi Partizan svakoga pobedio, uzeo prvenstvo i kup, osvojio Ligu Šampiona, a uz sve to Zvezda bi se borila za opstanak u trećoj ligi...

avatar
Nikola Terzic_fb
Saturday, 13.04.2019
22:38

Kakav cirkuzant zvezdi se stalno sklanja a protiv Partizana skakuce po aut liniji kao da mu je poslednja utakmica. Kao nemaju tim za titulu to znaci danas nisu zapinjali da bi u sredu izginuli ali dobice oni u sredu ono sto zasluzuju. A ovu nasu cirkus ligu treba zatvoriti

avatar
Nesa 77
Saturday, 13.04.2019
23:12

I ovo je trener koji bi se radovao pobedi protiv zvezde?! Koga ti vučeš za nos, koga lažeš? Gde ste nislije, gde ste meraklije da li vi disete za zvezdu ili vaš klub? Gde vam je reakcija za ovu sramotu od trenera,ili se sve svodi na mrznju prema Partizanu? Kokeza preispitaj malo i zvezdanine rezultate ima stofa za oduzimanje bodova jos kako! Cirkus liga nego sta! Napred Partizan ⚫⚪💪!!!

avatar
babaroga
Saturday, 13.04.2019
23:19

Verovatno si ovako pisao i dok je Dzomba vodio Hajduk i sedeo u skupstini Partizana? Metalac, N. Pazar, Smederevo, Borac... Kakve veze ovo ima?