Lalatović posle pobede: ''Lepo je biti na bod od Partizana''

Autor: Darko Mitrović
subota 14.03.2015.
17:01
Izvor: Sportske.net

Posle trijumfa Crvene zvezde u Subotici, trener Nenad Lalatović istakao da je njegov tim trebalo da reši sve dileme još u prvom poluvremenu, kada je Orlandić prokockao veliku priliku.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/EV

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde nastavljaju šampionsku trku za Partizanom i posle današnjeg trijumfa, aktuelni šampion zaostaje samo bod u odnosu na crno-bele, koji tek treba da odigraju svoj meč sa Radom.

Neposredno posle trijumfa u Subotici (3-1), trener Crvene zvezde je naglasio da je njegov tim u drugom poluvremenu odigrao rutinski, a da je gol koji su primili bio ''naivan''.

''Prvih pola sata igrali smo sjajno, onako kako treba svih 90 minuta da igramo. Na 2:0 imali smo stopostotnu priliku da rešimo meč, ali je Orlandić promašio. Posle smo primili naivan gol iz jedne lepe akcije Spartaka, ali u drugom poluvremenu igrali smo rutinski, zasluženo smo pobedili i osvojili tri boda'', istakao je Lalatović.

Trener Zvezde ne krije da će tokom večeri pratiti šta se dešava u Humskoj, na utakmici između Partizana i Rada.

''Naravno da ću pratiti i šta Partizan radi. Lepo je biti na bod od Partizana, ali ne zadovoljavamo se ovim. Gledamo samo sebe, trudimo se da svaka sledeća utakmica bude bolja i da redovno pobeđujemo'', konstatovao je Lalatović.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Kladionicar BAN 40
Saturday, 14.03.2015
18:05

Kakva je ovo izjava? Sta je lepo biti na bod od Partizana? Koga ti treniras? Lepo je biti 10 bodova ispred Partizana kao sto ce i biti na kraju sezone.

avatar
Petar Glogovac
Saturday, 14.03.2015
18:51

ako bude regularno bice i vise od 10 bodova u odnosu na partizan.

avatar
Petar Petar
Sunday, 15.03.2015
01:45

Jedino ako pocnu po pet bodova da vam daju za pobedu... Jos samo tu povlasticu nemate u ovoj nasoj smesnoj ligi. Ne bi me cudilo ni to da pocne da se desava. Jedino je Djura mutavi ukapirao da se sa vama moze boriti jedino ako vam uzme sve filijale i poslusnike. Bez njih vi bi imali dvadeset bodova za celu sezonu. U sve cetiri utakmice ovog proleca vas svi rasturaju od fudbala i da hoce da vas pobedjuju bila bi svaka bar sa dva gola razlike.

avatar
predrag3
Saturday, 14.03.2015
20:02

Ja sam iz Subotice pa vam mogu reci da uzimamo lepe pare na kladionioci na nasoj ligi. Za Zvezdu, Borac i Jagodinu se znalo jos u petak. Terzic, Karadzic...svi su odavde pa nemojte da se cudite sto je tako. Vojvodina je pre susreta sa Zvezdom morala da trenira na glavnom terenu da uniste teren Partizanu, ako ne verujete pitajte igrace Vojvodine. Nemojte o regularnosti domaceg prvenstva ni kada su Zvezda ni Partizan u pitanju. Da je sve regularno ni jedni ni drugi nebi bili iznad 5 mesta. To je nas fudbal...

avatar
Kladionicar BAN 40
Saturday, 14.03.2015
19:30

Ako se bude po kvalitetu sve je moguce.

avatar
C. Zvezda je Srbija
Saturday, 14.03.2015
19:08

Da je od pocetka sve bilo regularno mi bi vec sad imali najmanje 10 bodova vise, ali ima jos dosta da se igra i sve ce doci na svoje mesto jer vise nema na silu osvajanja titule kao sto je t

avatar
Jelena Milicic
Saturday, 14.03.2015
19:02

mislis regularno kao ovo do sada?