Lalatović: ''Postalo je kao na pijaci, ja sam i dalje tu, ali...''

Autor: Beta Beta
nedelja 17.09.2017.
20:08
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čukaričkog Nenad Lalatović rekao je danas da je njegova ekipa apsolutno zasluženo pobedila Bačku.

fkcukaricki.rs
fkcukaricki.rs

Povezane vesti

Fudbaleri Čukaričkog pobedili su danas u gostima ekipu Bačke sa 3:2, u utakmici desetog kola Super lige Srbije.

"Mogu da budem jako zadovoljan jer je moja ekipa u poslednje četiri utakmica upisala tri pobede i samo jedan poraz. Dakle, uzeli smo više od 50 odsto bodova", rekao je Lalatović agenciji Beta.

Golove za pobednički tim postigli su Ognjen Mudrinski u prvom minutu, dva minuta kasnije strelac je bio Boris Kopitović, dok je treći pogodak postigao Mudrinski u 69. minutu. Strelci za Bačku bili su Milan Makarić u 47. i Damir Čeković u 56. minutu.

Ekipa s Banovog brda je trenutno na sedmom mestu na tabeli sa 16 bodova, dok je Bačka na 14 poziciji sa šest osvojenih bodova.

"Danas smo prvo poluvreme odigrali jako dobro, postigli smo dva brza gola, imali još dve stopostotne šanse i već tada smo mogli da završimo posao", rekao je Lalatović.

"Kako smo mi počeli prvo, tako je Bačka počela drugo poluvreme. Poklonili smo im dva gola, ali je moja ekipa potom pokazala da ima karakter. Uspostavili smo ravnotežu i odigrali jako dobro poslednjih 20 minuta. Apslolutno smo zasluženo pobedili", dodao je trener Čukaričkog i istakao da je ovo treća uzastopna pobeda njegove ekipe u gostima.

Lalatović je podsetio da je Čukarički za samo tri meseca napustilo šest važnih igrača.

"Postalo je ko na pijaci, ko na traci odlaze igrači... Ja sam i dalje tu, a dokle će to biti, videćemo", rekao je Lalatović.

Čukarički u narednom kolu dočekuje Borac, a Bačka ide u goste Radniku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke