Lalatović sklapa mozaik i traži nova pojačanja

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 10.07.2014.
14:49
Izvor: Sportske.net, crvenazvezdafk.com

Trener Crvene zvezde Nenad Lalatović otkrio je da već sada u glavi ima sistem igre koji želi da forsira ali da će njegove zamisli u mnogome zavisiti od onoga što Uprava kluba uradi do kraja prelaznog roka.

crvenazvezdafk.com
crvenazvezdafk.com

Povezane vesti

Fudbaleri Crvene zvezde pripremaju se za početak nove sezona u Termama Čatež a u sredu su odigrali i prvi kontrolni meč koji su dobili rezultatom 4:2.

Utisci trenera Nenada Lalatovića za sada su dobri ali strateg crveno-belih tvrdi da su klubu neophodna pojačanja od kojih će u velikoj meri zavisiti na koji način će uspeti da u igri implementira zamisli koje ima u glavi.

"U ovom trenutku je situacija takva da su nam potrebna još dva bočna igrača koja igraju gore visoko, kao i još dva prednja igrača, i jedan centralni. Ne bih u ovom trenutku govorio o sistemima, ali imam u glavi sistem kako bih voleo da Crvena zvezda igra, ali sve zavisi od toga koga će uprava dovesti u narednom periodu" rekao je Lalatović.

Što se tiče pojačanja Zvezda je do sada angažovala četvoricu novih igrača a spekuliše se da bi peto pojačanje u letnjem prelaznom roku trebalo da bude Rade Krunić.

Lalatović je spisak sa željama ostavio u Beogradu tako da sada razmišlja samo o tome kako da što bolje pripremi tim za nastupajuća iskušenja.

"Moram priznati da sam prijatno iznenađen kako igrači rade tokom ovih 10 dana. Od igrača ću uvek tražiti da imamo pas igrju, i da kroz nju dolazimo do završnice. Ali, ponavljam, jako je bitno da dovedemo još nekoliko brzih igrača kako bi konkurencija bila mnogo jača nego što je sad trenutno" zaključio je Lalatović.

Ekspedicija Crvene zvezde u Tremama Čatež ostaje do 14. jula a nakon toga sledi povratak u prestonicu. Do tada će crveno-beli odigrati još nekoliko kontrolnih utakmica a u planu je i povratak u Sloveniju na drugi deo priprema.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke