Lalatović: ''Tako se bori za Zvezdin dres!''

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 29.09.2014.
21:16
Izvor: Sportske.net

Ponovo trener Crvene zvezde Nenad Lalatović ima razloga za zadovoljstvo - Zvezda je i drugi put u pet dana savladala Borac, uz nastavak serije bez primljenog gola.

BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS
BETAPHOTO/BRANISLAV BOZIC/DS

Povezane vesti

Šampion Srbije nastavlja po planu. Večeras su beogradski crveno-beli upisali i šestu pobedu u sedam odigranih kola, a drugu uzastopnu u duelima sa čačanskim Borcem ove jeseni.

Iako je pobeda Zvezde mogla da bude i ubedljivija, trener Nenad Lalatović nema šta da zameri svojim igračima, koji su od večeras ponovo lideri na tabeli.

''Nije toliko bitno što smo izbili na vrh tabele, s obzirom da imamo meč više, važno je da su moji igrači pokazali karakter, nastavili niz bez primljenog gola i ja im čestitam na prikazanoj igri. Dobro smo napadali prostor iza njihovih leđa i mislim da smo zasluženo pobedili. Ovako se bori za dres Zvezde!'', poručuje Lalatović.

Zvezdin šef struke ne brine ni što je tokom drugog poluvremena bilo i određenog pada u igri njegovog tima.

''Imamo par igrača koji nisu prošli pripreme koji padaju kako meč odmiče, napravili smo i pravovremene izmene zbog toga, a mogu da kažem da će Borac ovde retko ko pobediti'', zaključio je trener Crvene zvezde.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke